OVAKVIM ŽENAMA NIKO NE MOŽE DA ODOLI: Svaki muškarac će biti vaš ako uradite ove stvari

0
773

Ukoliko vi pokušavate naći sebi muškarca vaših snova ovo je onda pravi članak za vas. Danas vam donosimo nekoliko tipova žena koje muškarci vole, i savjeta oko toga šta muškarci vole vidjeti na ženi i šta očekuju od svoje partnerice, a šta ne bi htjeli njihova partnerica nikada da bude. Pročitajte u nastavku detaljnije a iako neke od njih već znate, sigurni smo da će vas neki i iznenaditi.

Foto:Ilustracija

Muškarci naime prvobitno najviše traže osobu sa kojom mogu ugodno razgovarati, neko sa kim se osjećaju prijatno dijeliti svoje tajne i ono što ih muči trenutno. Svi mi imamo prijatelje, ali imati najboljeg prijatelja u svom životnom partneru je nešto što stvarno rijetki mogu naći. Također vole i nekoga ko je više opušten, ali ne u smislu da su lagane što je nekada veoma odbojno, već neko ko je zadovoljan sobom i nema problema da podijeli svoje mišljenje.

Oduvijek je bilo poznato da muškarci vole intrigantne djevojke. Sama misterioznost privlači muškarce tako da oni žele sve da saznaju o njoj, šta ih pokreće i zašto su toliko misteriozne. Zato nije uvijek najbolje odmah odati sve o sebi, već nešto ostaviti i da ih zainteresira dublje. Iako je humor inače vrlina muškog spola, muškarcima je veoma privlačno ako to nađu i u ženi jer se tada osjećaju mnogo bliže i prisnije sa njima.

Naravno kao i žene muškarci vole iskrene djevojke koje im ne kriju apsolutno nikakve tajne s obzirom da gubitak povjerenja u 90% slučajeva vodi ka raskidu. Posebno su im privlačne dame koje su kulturno odgojene, one koje ne piju previše ili psuju, a ako uz to također se osjećaju i prijatno kada su bez šminke i u trenerci, tada su to za njih savršene žene.