“OVAKVA NEKULTURA POSTOJI SAMO NA BALKANU!” Bosanska Viktorija Bekam poludjela zbog PITANJA koje nijedna udata žena ne voli da čuje!

0
721
Instagram

Nijedna udata žena bez djece ne želi da čuje ovo pitanje. I vrijeme je da radoznali ljudi to shvate.

Najbolja drugarica naše blogerke Zorane Jovanović i supruga Dinamovog Izeta Hajrovića, Lejla Hajrović proteklih dana je proslavila 30 rođendan. Osim što je bogata žena fudbalera koju zovu bosanska Viktorija Bekam, ona je i uspješna influenserka na Instagramu koja ima mnoštvo pratilaca, a ovih dana je odgovarala na njihova pitanja.

Jedno od njih je bilo prilično neprijatno. Lejlu su pitali kako to da ima 30 godina, pet godina je u braku i još nema djecu. Nije nimalo štedjela pratioca koji ju je to pitao.

Instagram

“Rođena sam u Švajcarskoj i tamo sam bila do svoje 24. godine. Poslije sam živjela u Turskoj, Njemačkoj, Španiji i nigdje mi niko nije postavio to pitanje. Ovo pitanje postoji samo na Balkanu i smatram da je jako nekulturno i ružno to nekoga pitati. Zamislite da neko možda ne može da ima decu, a vi konstantno postavljate to pitanje. Hvala Bogu, nemam takav problem, ali imam 30 godina, u braku sam više od pet godina, nemam dete, i šta sad? Jesam li zbog toga lošija ili nenormalna? Mislim da svako ima pravo da odluči šta će i kada će. Do tada, neka to bude naša, a ne vaša briga”, oštro je zaključila Lejla.

Instagram

Fenserka.com/Žena.rs