OVA BAKA IMA ČETVERO UNUČIĆA I 55 GODINA, A IZGLEDA KAO AVION: Ocrtava joj se SVAKI MIŠIĆ na tijelu, PREZGODNA!

0
617
Foto:Instagram

Savremeno doba pružilo je ženama mogućnost da produže mladost, pa su sve učestaliji primjeri dama koje izgledaju poput djevojaka iako su već pošteno zagazile u zrele godine. No, uprkos tome rijetkost je vidjeti da 55-godišnja žena ima izvajano tijelo bez ijedne mane!

Upravo tako izgleda Alehandra Labastida Šapiro, 55-godišnjakinja i baka četvero unučića, premda bi se lako pomisliti da im je ona majka ili u najmanju ruku tetka…

Većina ljudi zapravo i misli da su ona i njena 32-godišnja kćerka sestre!

Instagram

Alehandra radi kao instruktor pilatesa, a kaže da svoje tijelo doživljava kao hram, te da mu je maksimalno posvećena i da intezivno vježba.

Ipak, ovakvo tijelo ima cijenu – a to je neprekidna kontrola nad hranom i vježbanjem, i to od 10. godine života kada je ova brineta zapravo otpočela da praktikuje zdravu ishranu.

Instagram

Danas jede isključivo organsku i sirovu hranu, izbjegava i lijekove i okrenuta je prirodnim lijekovima i biljkama kako za liječenje određenih tegoba, tako i za preventivu. Kaže da dobru formu duguje i pozitivi koja je vodi kroz život.

“Treba piti dosta vode i biti pozitivan. Uvijek pokušavam da pronađem pozitivnu stranu onoga što se događa. Najvažnije je biti autentičan i voditi zdrav život”, objasnila je ova atraktivna dama.

Instagram

Iako je Alehandra u sretnom braku, udvarača joj ne manjka, a to nas ni ne čudi pretjerano… Očekivano, uglavnom joj prilaze mlađi muškarci, a često joj šalju i cvijeće i tajne poruke.

“Frajeri se jako iznenade kada me vide. Bilo da držim časove pilatesa ili idem na neko mjesto, daju mi komplimente, koje dobijam i na društvenim mrežama”, kaže ona.

Fenserka.com/Žena.rs