OTKRIVENA TAJNA IZ PROŠLOSTI VELJKOVE SUPRUGE BOGDANE: Za ovo niko nije znao, PA ONA JE POZNATA LIČNOST! (FOTO)

0
1389

Kada je Veljko Ražnatović javnosti predstavio svoju novu djevojku Bogdanu Rodić, malo ko je znao da je ona bila veoma uspješna košarkašica.

Printscreen

Bogdana je 2013. godine bila dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević.

Tokom karijere imala je dvije teške povrede koljena, ali to je nije spriječilo da se vrati kao pobjednik. Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Instagram
  • Prijatno sam se iznenadila kada mi je kćerka rekla da je u vezi sa Cecinim sinom. Njih dvoje su na početku, Veljka još uvijek nisam upoznala, ali ima vremena. O njemu mislim sve najljepše. On je mlad, lijep, dobar i vaspitan dečko. Drago mi je što su zajedno i imaju našu punu podršku. Voljela bih da se lijepo slažu i da njihov odnos ide u lijepom pravcu – kazala je za Kurir Bogdanina majka Danijela Rodić prije nekoliko mjeseci.