Otišla na brazlisko povaćanje “pozadine”, A SAD JE POSLALA APEL SVIMA: Kad vidite šta joj se desilo naježit ćete se

0
648

Dvadesetčetverogodišnja Sofi Elis norveška jutjuberica ovih dana je u fokusu javnosti jer je otvoreno oplela po nestručnim doktorima koji za su joj uništili život.
Zbog operacije “Pozadine” dovela je svoj život u opasnosttat bio prilično bizaran.


Ova mlada djevojka se odlučila na popularani zahvat brazilsko povećanje s…., ali se uvjerila da je u njenoj zemlji taj zahvat prekup, pa je na internetu pronašla kliniku u Turskoj gdje je i uradila operaciju.
Od početka nije bila zadovoljna rezultatom jer nikako nije izgledao prirodno što su komentarisali i njeni pratitelji na instagramu, a prati je preko pola miliona ljudi.

Nakon pet godina života sa plastičnom pozadinom, i nezadovoljstva istom olučila je da odstrani sve iz svog tijela i zbog toga planira da ide u Los Anđeles.
Iskoristila je priliku da upozori djevojke koje ne mogu da odole ovom popularnom trendu, te im skreće pažnju na negativne strane ovog zahvata i činjenicu da u 50 im neće željeti da imaju strano tijelo u svom tijelu.

Brazilsko podizanje z.., postalo je popularno kroz popularne ličnosti poput Bijonse i Kardašijanke.
Cijena ovog zahtjeva se kreće od 14.000 dolara, može dsa izazove brojne komplikacije, čak 3.000 pacijentica izgubi život.