Otac je se odrekao zbog veze sa muškarcem druge vjere, imala je 120, a kad vidite kako danas izgleda ova uspješna spotiskinja NEĆETE MOĆI DA SE NAČUDITE

0
401

Kad pogledate nove fotke Jelene Dokić teško je povjerovati da je do nedavno imala 120 kilograma.

Već je ranije priznala da je u debljoj fazi imala velikih problema sa samopouzdanjem, a kako joj ide skidanje kilograma redovito pokazuje svojim pratiteljima na Instagramu, potičući i njih da se potrude oko svog tijela.

Jelena je tako objavila fotografiju golog trbuha na kojem se naziru mišići, a uz to i motivacijsku poruku.

“Novi tjedan, novih sedam dana. Ponedjeljak je i postavljam ton za cijeli tjedan dobrim treningom i zdravim obrokom. Ciljeve postižete pomoću malih, svakodnevnih odluka. Možete to. Vrijeme je da postignete neke ciljeve. Ja sam svoj ponedjeljak započela ranojutarnjim vježbanjem, zdravim doručkom i s puno poslovnih obaveza. Odličan i produktivan dan. Nadam se da ste i svi vi imali odličan početak ovog tjedna”, napisala je tenisačica uz fotku.

Jelena na Instagramu nerijetko dijeli svoje fotke iz teretane, a njeni joj pratitelji stalno ostavljaju poticajne komentare i komplimente.

Kilograme je počela nakupljati nakon što se povukla iz tenisa, a, kako je priznala, nije imala plan za dalje.

”Povukla sam se iz tenisa a da nisam imala nikakav plan. Nisam znala u kojem smjeru trebam otići. Nisam bila spremna za to, a onda su počeli problemi s kilogramima. U jednom trenutku sam imala čak 120 kilograma. Kad ste profesionalni sportaš, tada ste u nekoj vrsti mjehura od sapunice, no to je sve iluzija. Sve vam se servira, treninzi, hrana, putovanja, tako da je vratiti se u normalan život jako teško”, otkrila je Dokić za Herald Sun.

Svoju tešku životnu priču Jelena je opisala u autobiografiji Nesalomljiva, a između ostalog je u njoj otkrila da je psihičko i fizičko zlostavljanje doživljavala od oca Damira. Navodno ju je tukao, vrijeđao i p…uvao, a kad je doznao da je u vezi s Hrvatom, bio je se i odrekao.
Izvor: index.hr