OPŠTA UZBUNA NA INSTAGRAMU: Otkrila je ZBOG ČEGA ima ovako RAVAN STOMAK i sad je optužuju da šalje NAJGORU MOGUĆU PORUKU

0
675
Foto:Instagram

“Ovo je moj stomak i tako sam sretna”, požurila je usplahirena Kloi Kardašijan da se pohvali na Instagramu, ali su je dočekale takve kritike da će naredni put razmisliti pre nego što objavi ovako nešto?

Da ne širimo lažnu nadu, neće nju kritike nimalo osujetiti, ali će sve natjerati da se dobro zamisle šta se sve reklamira na društvenim mrežama.

Foto:Instagram

Kloi je poručila je dvije sedmice uzimala šejk koji promoviše i da zahvaljujući tome ima ovako ravan stomak, koji je očigledno fotošopiran.

“Nadam se da tvoja kćerka neće pomisliti da mora da drži dijete ne bi li zavoljela sebe”, “To što ne voliš svoje tijelo ne znači da treba da reklamiraš laksative”, “Kakvu poruku šalješ kćerki?”, “Novac neće spasiti tvoju dušu”, “Zar si toliko očajna?”.

Foto:Instagram

Najekstremniji su komentari u kojima se ističe da Kloi zapravo reklamira proizvod čiji su sastojci veoma opasni pa čak i otrovni.

Bezobrazno bogata Kloi koja i dalje ima veliki broj fanova (“Ne obraćaj pažnju na hejtere”, govore joj” ) nije se mnogo uznemirala zbog kritika.

Rijaliti zvijezda koja sa košarkašem Tristanom Tompsonom ima kćerkicu Tru Tompson, a koja je nedavno pregrmjela navodno nevjerstvo partnera i to sa porodičnom prijateljicom Džordin Vud, nastavlja dalje ovim tempom- red gol,otinje-red fotošopa- red laži- brdo love.

Foto:Instagram

Ako vam se plače zbog ove istine, ne zadržavajte suze. Realnost jeste toliko tužna.

Fenserka.com/Žena.blic.rs