ONI SU JEDINI ESTRADNI PAR BEZ SKANDALA, a sad se oglasila ona i ISPRIČALA KAKO ZAPRAVO ŽIVE SVE OVE GODINE!

0
377

Jedan od najskladnijih estradnih parova svakako su Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić. Oni su ispričali svoju ljubavnu priču, koja je i te kako zanimljiva.

– To je bila ljubav na prvi pogled. Sjećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primijetio – priznaje Aca Ilić.

– Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Poslije dvije nedjelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili – rekao je pjevač.

Prvi poljubac se desio u kombiju, a oni ne kriju da je početak njihove ljubavi obilježila i ljubomora.

– Sjećam se da smo sjedili na prvom sjedištu u kombiju i da smo stalno razmjenjivali nježnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas. Zapravo, pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset mjeseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali sam tada shvatila da se u životu sve može, samo ako je želja dovoljno velika – ispričala je Biljana.

Oni i sada uživaju u sretnom i ispunjenom braku.

– Aca je idealan muž prije svega zbog toga što je divan, pažljiv i emotivan čovjek koji je privržen porodici, zbog toga što je druželjubiv i što ne zaboravlja važne datume – rekla je Biljana svojevremeno za Gloriju.
Izvor: expresstabloid.ba