ONA JE NAJZGODNIJA BAKA NA ESTRADI! Sve djevojke joj zavide na OVAKVOJ POZADINI! Sa 70 godina OTIŠLA NA REMONT KOD PLASTIČARA I SAD IZGLEDA BOMBASTIČNO!

0
468

Pojavivši se na malim ekranima u svom neobičnom izdanju Neda Ukraden, jedna od najatraktivnijih baka ex Ju prostora je sve ostavila u čudu. Zar može žena u 70-toj godini izgledati tako poželjno i atraktivno?

Oni koji je bolje poznaju reći će da je ta žena uvijek vodila itekako računa o sebi, o svojoj ishrani i o njegovanju ali i kondiciji svog tijela i duha.

Na dopadljivom i neobičnom imidžu su joj mnogi pozavidjeli a zavide joj već odavno na njenoj stražnjici, pa se po kuloarima prepričava da je estetskom hirurgijom povećala stražnjicu.

S druge strane oni koji je godinama znaju vjeruju da je to dar majke prirode i da je Neda na svoju majku bila uvijek obdarena tim dijelom tijela.

No, ono čega se nisu sjetili je njeno poprsje za koje će njeni dugogodišnji znanci kazati da je taj dio tijela ipak povećala. I to ne prekomjerno, nego baš onako kako paše njenoj figuri.

Izvor: hayat.ba