ONA JE NAJBOGATIJA NA ESTRADI: Kad čujete čime se Dragana Mirković i njen muž bave BIT ĆE VAM JASNO KAKO SU STEKLI OGROMNO BOGATSTVO!

0
1779

Malo ljudi zna da je Dragana Mirković svoje kolege sa estrade zadužila za više od pet miliona eura.

Naime, pjevačica je svojim kolegama dala automobile na lizing, kojeg su oni svakog mjeseca dužni redovno da otplaćuju. Spisak dužnika Dragane Mirković je toliko veliki da ona do kraja svog života ne mora prstom više da mrdne, jer komotno može da živi od kamata koju plaćaju njene kole za kola koja su zadužili.

Instagram

“Dara Bubamara je nedavno uzela novog mercedesa od Dragane Mirković, koji vrijedi oko 130.000 eura, a postoje samo 3 takva u čitavoj Europi. Njega svakog mjeseca mora da otplaćuje sa zateznom kamatom od 5 posto, što iznosi negdje oko 600 eura. Pored Dare Bubamare, od Dragane je auto pazario i Rasta prije nekoliko mjeseci.

Naime radi se o BMW-u, čija vrijednost prelazi 100.000 eura, a koji također mora da plaća lizing.” rekao je naš izvor i dodao “Ipak od svih zaduženja, najveće je ono Maje Berović.

U pitanju je novi Hamer zadnje generacije, koji iznosi negdje oko 200.000 eura, za kojeg također mora plaćati debelu mjesečnu ratu od 10.000 eura.” Automobili koji su kupljeni od Dragane Mirković vrlo lako su prepoznatljivi na estradi. To je iz razloga što svi do jednog imaju tablice koje počinju slovima DON, te je lako prepoznati ko se vozi na lizing i ko Dragani Mirković duguje novac.

Foto:Instagram

Ruku na srce, neki od njih su i otplaćeni, pa je tako Boban Rajović isplatio svoj bentli koji ga je koštao blizu 80.000 eura. 0vo je još jedan pokazatelj koliko je Dragan zapravo dobra i u poslovnim vodama, a ne samo kao pjevačica.

Izvor: magazindan.info