ONA IMA 62 GODINE, A ON TEK 18: Slučajno je poslala dječaku poruku, i od tada ljubav cvjeta već 4 godine! (FOTO)

0
549
Twitter

Vanda Denč je baka iz Arizone koja je u sjajnoj vezi sa dječakom od 17 godina, Džamalom Hintonom, kako su sami izjavili.

Njihova priča je počela sasvim slučajno kada je baka pozvala svog unuka na večeru, a umJesto njemu poruka je stigla Džamalu.

Twitter

Naime, pošto je unuk zamijenio broj telefona, prvo su se i baka i dječak zbunili, a onda su razmijenili selfije. Pošto se baka izvinila, Džamal je upitao da li ipak može da dođe na večeru.

Twitter

“Naravno da možeš. To je ono što bake rade… Hrane sve”, odgovorila mu je Vanda.

Džamal je sam priznao da je bio prijatno iznenađen, jer mu je baka vratila vjeru da postoje dobri ljudi, pa su večere postale učestale, a dodao je i da su izgradili “sjajnu vezu”.

Twitter

“Bilo je neočekivano, ali ona je bila tako slatka. Podsjetila me je da i dalje ima dobrih ljudi u svijetu. Ona je simpatična dama. Ispričala mi je da je njen muž bio veteran i uvijek je zvala njegove prijatelje na večeru, pa je navikla da joj dolazi gomila. Zbog nje sam se osjetio kao kod kuće”, izjavio je Džamal.

Starija gospođa je potvrdila riječi maloljetnog dječaka.

“Prosto smo “kliknuli” kad smo se upoznali i kad sam prvi put razgovarala s njim. Pomislila sam da želim da upoznam tog mladića”, iskreno je komentarisala Vanda.

Twitter

Dječak redovno objavljuje na društvenim mrežama njihovo druženje, koje je već sada postalo tradicija.

Fenserka.com/Stil.rs