OKO NJIH SE NE TREBATE POSEBNO TRUDITI: Veza sa ovim HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA NE USPJEVA, a samo je jedan razlog

0
465

Oni jednostavno najbolje djeluju kada su sami i ne vole preduga druženja s drugima.

To ne znači da oni ne vole ljude, već im njihovo vrijeme u samoći predstavlja veći užitak, posebno ako ih neko pozove na kafu i druženje bez neke svrhe.

Ova tri horoskopska znaka obožavaju da provode vrijeme u samoći.

1 Strijelac

Strijelčevi su bez sumnje najsamostalniji horoskopski znak. Oni su od onih ljudi koji će se bez razmišljanja odvažiti na solo putovanje na kojem će “odmoriti mozak i dušu”. Njihovo obožavanje samoće predstavlja im najveći problem kada su u pitanju ljubavne veze, jer oni jednostavno ne mogu da zamisle konstantno provođenje vremena s drugom osobom.

2 Bik

Bikovi su društvene osobe, ali njihovo vreme provedeno u samoći znači im više od bilo čega drugog. Oni obožavaju da se dotjeruju, da provode sate u kadi i gledaju filmove, a to im je najdraže da rade kada su potpuno sami. Bikovi inače vrlo često uspješno održavaju veze na daljinu jer taj princip poprilično odgovara njihovoj zoni komfora.

3 Ovan

Ovnovi svoje “baterije” pune upravo kada su sami. Iako su najčešće vrlo ekstrovertni, njima je mir potreban. Kada su sami, Ovnovi vole da rade na sebi, usavršavaju se u bilo kom smislu, da čitaju, meditiraju i rade slične stvari koje ih duhovno ispunjavaju. Ipak, za razliku od Strijelčeva, Ovnovi vole da budu u ljubavnoj vezi, i vrlo im je bitno da njihov partner poštuje njihovo vrijeme koje su odlučili da provedu u samoći.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba