OGLASIO SE BRENIN SIN I IZJAVIO DA VIŠE NEMA DJEVOJKU: “Ježi se na sponzoruše”, a evo šta se desilo sa VELJKOVOM SVASTIKOM I STEFANOM

0
533

O vezi Stefana Živojinovića i Bojane, seste Bogdane Rodić, javnost i dalje bruji, dok se ni jedno od njih dvoje nije oglasilo ovim povodom.

I dok još uvijek nije potvrđena, a ni demantovana njihova ljubav oni su aktivni na društvenim mrežama. Ali svako za sebe.

Dok je prije nekoliko dana Bojana objavila fotografiju na kojoj uživa sa sestrom Natašom, Stefan je podjelio fotku zbog koje su žene već poludjele. Naime, Stefan je pozirao u bijeloj košulji, a djevojke su mu ostavljale komentare u vidu emotikona srca, i komentarisale kako izgleda fenomenalno. “Srećna nedelja”, kratko je poručio Živojinović, a njegov ljubavni status, očigledno, i dalje ostaje misterija.

Inače, Stefan je u jednom od nedavnih intervjua za “Blic” ispričao kakvu djevojku traži:

  • Djevojku nemam. Tražim nekog ko mi odgovara i ko je stvarno sa mnom. Treba da osjetim da je to prirodno i da nije iz bilo kakve koristi, to je ono što mi zasmeta i na šta se ježim. Kapiram ja realnu stranu svega i moje pozicije, to je neka da kažem moja otežavajuća okolnost. Kad bude bila prava, predstaviću je i javnosti. Jako pazim na svoj imidž i na ugled, kada mi neka bude odgovarala i kada se budemo voljeli, pokazaću je – rekao je popularni pjevač.
Printscreen Instagram

Podsjetimo, Stefan posljednjih dana uveliko radi na repertoru za novogodišnji nastup.

On je nedavno objavio video na svom Instagramu u kome najavljuje svoj veliki novogodišnji koncert u klubu “Kasina by Community“, kada će svojoj publici pružiti veče za pamćenje.

Izvor: pulsonline.rs