OGLASILA SE LUNA ĐOGANI, ZBOG OVOGA MRZI ĐOGANIJA I VESNU! Ove detalje niko nije znao, kakva FAMILIJA!

0
675

Tokom Luninog učešća u rijalitiju “Zadruga” Đole je u više navrata istakao da ne podržava njeno ponašanje, a zatim je uslijedila javna svađa sa Anabelom, sa kojom inače godinama nije u dobrim odnosima.

Luna se sada oglasila ovim povodom i prvi put poslije duže vremena u javnosti pomenula svog strica Đoleta, te navela da sa njim nije u kontaktu.

Iskreno, ja nemam odnos nikakav sa njim… Nemamo kontakt nikakav, tako da ne bih ni nešto komentarisala tu – rekla je Luna.

Lunina majka Anabela je, podsjetimo, izjavila da je pokušala da se pomiri sa Đoletom Đoganijem, ali je sve palo u vodu zbog njegovih izjava o Luni.

-Ja sam njemu prišla kad je Luna bila u “Zadruzi”. Poželjela sam da se pomirimo, pomislila sam da ovo što me je u životu strefilo s djetetom možda zapravo služi da bih shvatila da život nije kakvim ga mi zamišljamo. Da prihvatimo ljude onakvima kakvi jesu. Dala sam mu šansu.

Međutim, to se srušilo onda kad se Đole odrekao Lune u “Ami Dži šouu”. Rekao je: “To dijete nije naše dijete, nemojte da nas pitate za nju, mi imamo svoju djecu.” Jer Luna je tada bila gubitnica, bila je omražena, ljubavnica. Sada se sve promijenilo jer je pobjednica, pa su htjeli da se pomire. Ali Luna više nema osjećaja jer ni oni nisu imali kad joj je trebalo – rekla je Anabela nedavno.