OGLASILA SE DAVIDOVA MAMA, VJERIDBA NJEGA I ANE JE LAŽ! Otvorila DUŠU, sve se PROMIJENILO nakon SNIMKA !

0
855
Foto:Instagram

Biljana na početku nije podržavala vezu između Ane Korać i njenog sina Davida Dragojevića. Međutim, kada je shvatila da je on zaista zaljubljen u Anu i da je to prava ljubav, Biljana je promijenila mišljenje.

Eksluzivno za portal Srbija Danas, otkrila je kako je protekao njihov prvi susret nakon rijalitija.

Foto: SD

Kako komentarišete učešće Vašeg sina Dejana i snae Dalile u Zadruzi? Da li Vam se dopada kako Vaš sin predstavio?

  • Mnogo su mi zatvoreni, nemaju neke šale. Trebalo bi da budu malo življi. Ne volim kad se svađaju, kada nekoga negativno komentarišu, ali dobro, to je sve rijaliti pa valjda to tako treba. Nisam baš zadovoljna, jer Dejan nema vedrinu mladog momka. On je dečko koji voli da se šali i nekako mi je “stegnut”.

Koliko Vas pogađaju negativni novinski naslovi o Vama, s obzirom na to da ste često prisutini u medijima?

  • Vremenom sam oguglala na to, često sam demantovala putem Instagrama stvari koje nisu tačne. Nije mi prijatno da čitam takve stvari o sebi, ali mi nije bilo ni prijatno kad su oni u rijalitiju komentarisali stvari koje nisu tačne. Ja ne želim da povrijedim ni Dejana i Dalilu niti Anu i Davida i kad god dajem neke izjave, bojim se da ne kažem nešto što će izazvati negativnu reakciju.
Foto:Instagram

Kako je protekao Vaš prvi susret sa Davidom i Anom nakon Zadruge?

  • Najnormalnije! Prije nego što su oni izašli, ja sam neko ko je slao njima stvari i neke poklone za Anin rođendan. Tada sam upoznala Aninu mamu, tetku i teču i izvinila sam im se jer ko sam ja da vrijeđam nečije dijete pogotovo što je tad nisam poznavala. Ja sam bila zaista napeta i to je sve eskaliralo. Kada su prvi put dolazili, Ana nije znala kako da se ponaša. Ona me ne poznaje i nije znala kako ću ja reagovati. David joj je rekao da ne brine i da sam ja skroz okej, pa se ona opustila.

Da li ste znali unapred da će David vjeriti Anu?

  • Znala sam nešto, ali nisam znala kada će se to tačno desiti. Čim se desio taj čin u Turskoj, David je meni poslao snimak vjeridbe. Nisam očekivala da će to tako brzo biti, ali s obzirom na to da on ima više od 30 godina, mislim da mu je vrijeme. Osjetila sam da će tako biti i drago će mi biti ako budu uspjeli, vidim da su sretni i da se vole.
Foto: Instagram

S obzirom na to da je David više puta rekao da je njegova vjeridba sa Aleksandrom Subotić bila lažna i samo zbog fanova, da li je i veridba sa Anom lažna?

Sigurno nije zbog fanova, ovdje je prava ljubav u pitanju. Ja ne mogu da kažem nije bila ljubav između njega i Aleksandre, ali dosta su fanovi uticali na njihov odnos.

Foto:Instagram

Da li možete da uporedite Dalilu i Anu kao snajke?

  • Ne poznajem dovoljno Anu, nisam sa njom provela nekoliko dana u kontinuitetu. Ovo što sam vidjela, skroz mi je okej djevojka. Dalila kao domaćica znam da je dobra i da je pedantna. Ne bih mogla da ih poredim, svaka ima nešto svoje.
    Izvor:SD