OBJAVLJENA TRAGIČNA VIJEST! Drljača prikovan za bolnički krevet: Horor u njegovoj sobi! Evo šta se dešava

0
424

Jedan od najpopularnijih pjevača narodne muzike Bora Drljača u zadnjih nekoliko mjeseci ima velikih zdravstvenih problema. Naime, radi se o tome da on ima tu mor na debelom crijevu, međutim sada sve mnogo iskomplikovali i on je morao da još jednom pristupi operativnom zahvatu.

Tokom ukljanjanja ra ka otkriven je tromb koji se nalazi jako blizu njegovog srca, zbog čega je hitnim postupkom prebačen u Urgentni centar, u jedinicu konorecera. Situacija je za sada stabilna, a opasnost za život je prošla, rekao je izvor koji je jako blizak sa prijateljem Bore Drljače.

Poslije toga, ili nakon prve operatije, Bora Drljača se vratio na pozornicu jer kako je i sam jednom prilikom rekao, ne može bez toga. Skener je pokazao da se nešto nalazi u njegovom debelom crijevu, a zatim je otišao na daljnje pretrage. Pregledom je utvršeno da ima polipe ili da je nešto slučno tome što je bilo jako sumnjivo. Rezultat pregleda je zahtijevao operaciju, a srećom sve je prošlo u najboljem redu. Kako kaže sada se osjeća jako dobro. Borislav Boro Drljača popularni je srbijanski pjevač koji je rođen u Donjoj Suvaji 29. augusta 1941. godine.

Njegovi najveći hitovi su Stari vuk, Plači mala, plači, Ne trepni kod druge žene, a ove je tekstove pisao Baja Mali Knindža. Rođen je u Donjoj Suvaji u blizini Bosanske Krupe u pravoslavnoj porodici, od oca Branka i majke Stoje. Otac mu je bio ekonomist, upravitelj jedne trgovine i matičar, a poznato je da je bio i muzički veoma nadaren. Lijepo je pjevao, a bio je i virtuoz na gitari.
Izvor: magazindan.info