OBJAVLJENA CECINA SLIKA IZ ZATVORA, IZGLEDA GORE OD SVAKOG ZLOČINCA: Poslije ovog ćete se ISTRAUMIRAT!

0
2728
Foto:Printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović i Čedomir Jovanović već godinama nisu u dobrim odnosima.Čak ni nakon 15 godina oni ne mogu boraviti u istoj prostoriji.Posljednji njihov susret bio je na rođendanu blizankinja kod Željka Joksimovića.

– Kada je vidio Cecu okruženu novinarima, Čeda je stegao ruku svoje supruge i povukao je da što prije prođu do ulaza. Kako su ispred kluba bili građevinski radovi, njegova supruga je jedva pratila njegov ubrzan hod jer je bila u štiklama. Jovanović se sve vrijeme trudio da drži glavu savijenu kako ne bi pogledao pjevačicu, rekao je izvor, koji se zatekao na licu mjesta, za Informer.

– Ni Ceca nije ostala bez reakcije. Iako je bila usred intervjua, ona je okrenula glavu u desnu stranu, a kada je vidjela da dolaze Čeda i njegova supruga brzo je vratila pogled ka novinarima. Da stvar bude interesantnija, ona je u tom trenutku prevrnula očima što su svi vidjeli, dodao je isti izvor.

ATA Images

Naime, Ceca i Čeda su u lošim odnosima još od 2003. godine, jer je Jovanović bio zaslužan za njeno hapšenje u akciji Sablja, prenosi CdM.Pošto je on tada bio potpredjsednik vlade, mediji su pisali da je upravo on insistirao da folk diva bude zadržana u pritvoru i to u nehumanim uslovima ćelije.

Ceca nikada ovakve navode nije željela da potvrdi, ali ni demantuje.- Ja sam svoju golgotu prošla. Uhapsili su me i držali u zatvoru duže od bilo kog mafijaša. Onima koji su to uradili meni i mojoj djeci savjest je najveća kazna – bilo je sve što je na tu temu rekla pjevačica koja je tada u zatvoru provela 121 dan zbog optužbi da je u kontaktu sa zemunskim klanom i navodne utaje poreza u FK Obilić.

Naime, Čeda Jovanović je prije nekoliko godina objavio Cecinu fotku sa slikanja u zatvoru, jasno aludirajući na to da je Ceca svojevremeno bila iza rešetaka i da ima mrlje u svojoj prošlosti.