NOVEMBAR JE NAKLONJEN NJIMA: Ova tri znaka će imati SREĆE NA SVIM POLJIMA tokom ovog mjeseca!

0
603

Novembar polako ali sigurno odbrojava dane, a Škorpija će vladati sve do kraja ovog mjeseca.

Za ova tri znaka biće posebno sretna.

Osim Sunca, u ovom znaku će boraviti i Merkur i to od 2. do 20. novembra, koji će nas uljuljkati u duboke misli, u otkrivanje tajni i analize.

Venera i Mars gotovo pa zajedničkim snagama ulaze u Vagu i daju podsticaj skladnim muško-ženskim odnosima i se*sualnoj ravnoteži.

Bik

Bikovi će imati puno razloga da se raduju ovom mjesecu. Zvijezde su im naklonjene i sada će vrlo jasno znati šta zaista žele. Naročito će u vezi voditi razgovore kojima će razriješiti neke stare konflikte.

Rak

Imaće nekoliko teških sedmica iza sebe, te je novembar savršen period u kojem će im se konačno osmijehnuti sreća. Probudiće u njima kreativni duh. Najbolje je da tu energiju uložite u projekat koji će vam donijeti prosperitet na poslovnom planu.

Puno kretanja, te vremena provedenog na svježem vazduhu pomoći će vam da razbistrite misli, a i to čini dobro vašem tijelu.

Škorpija

U novembru će se sve vreti oko vas – u pozitivnom smislu. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak, možda ćete čak napraviti veliki korak napred. Za postignuti uspeh možete da nagradite sebe – na primjer, u obliku kraćeg putovanja sa partnerom ili da priuštite sebi neku skuplju stvar koju odavno želite. I u ljubavi će biti sve kao što ste priželjkivali.

Fenserka.com/Srbijadanas.com