NJU JE VOLIO PRIJE BRENE: Ovo je prva supruga Bobe Živojinovića sa kojom ima sina, LIJEPA JE KAO SAN (FOTO)

0
1794
Instagram

Zorica je prva supruga Bobe Živojinovića i majka Filipa Živojinovića, ali se rijetko pojavljuje u medijima.

Zorica trenutno živi u u Sjedinjenim Američkim Državama, a sin Filip nerijetko posjećuje majku.

Zorica je u dugoj zelenoj haljini zablistala na vjenčanju Aleksandre i Filipa, a u crkvi je stajala tik uz Lepu Brenu.

Pogledajte kako ona izgleda:

Boba se oženio Brenom i dobio dva sina Viktora i Stefana, a Zorica se ponovo udala i ima kćerku Ivu i sina Maria.

Folk pjevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović nedavno su kupili novu vilu na Floridi za 1,5 miliona eura.

Brena se nije dvoumila kada je stigla ponuda iz agencije za nekretnine. Tako inače u Americi rade. Kada je neka kuća na prodaju, a treba brzo da se proda, agencije zovu bogate klijente koji bi mogli da je kupe. U provom trenutku ponudili su im zamjenu ta njihovu vilu koju već imaju na Floridi, uz doplatu. Međutim, kada su vidjeli kakva je kuća koja im se nudi, složili su se da ne bi trebalo ništa da mijenjaju, već da iskreširaju punu cijenu, jer za takvu vilu prolaze veoma povoljno – kaže dobro obaviješten izvor. Folk zvijezda i njen supug Slobodan su tada odlučili da svoju vilu poklone mladom bračnom paru Filipu i Aleksandri.

Odučili su da ta kuća bude svadbeni poklon Filipu i Aleksandri, a oni da borave u novoj vili. Tako će Aleksandra, koja je trudna i koja trenutno boravi na Jamajci, uskoro odletjeti u Majami, gdje će održavati trudničke dane u najvećem gradu na Floridi, i to u sopstvenoj kući – tvrdi sagovornik i dodaje:

Nakon što su preuzeli papirološki kuću, Brena i Boba su u nju doveli najbolje arhitekte, kako bi je luksuznije opremili. Kuća ima tri spavaće sobe, tri kupatila, dvije gostinske sobe, kao i teretanu, spa, bazen i naravno, pogled na more.

Kako izvor navodi, samo za renoviranje Brena je izdvojila 500 hiljada eura. Ona nije žalila ni euro kako bi imala kuću iz bajke. Pored toga, angažovala je i šestočlanu poslugu, pored dvije žene koje se brinu oko kuće. Brena ima i vozača, ali i ličnu poslugu.

Lepa Brena osim kuće u Majamiju, ima vilu u Beogradu.

Ali, mnogi od vas vjerovatno ne znaju kako pomenuta vila izgleda unutra.

Kuća se nalazi u elitnom kraju Bežanije, a prve komšije su joj Saša Popović i Dragan Kojić Keba.

Kuća ima sprat i potkrovlje, a u samom prizemlju kuće nalazi se prostrana dnevna soba-salon.

Takođe, kuća poseduje i veliko dvorište sa bazenom i puno zelenila u kojem porodica Živojinović, naročito leti provodi vrijeme sa svojim prijateljima i gostima.

U samoj kući Brena ima i posebnu prostoriju u kojoj sa svojim bendom često radi tonske probe.

Prije nekoliko godina uložili su u renoviranje kuće 200.000 eura.

Boba i Brena posjeduju i luksuznu nekretninu u Majmiju za koju su izdvojili 950.000 dolara, na nagovor njihovog vjenčanog kuma Jona Cirijaka, bivšeg rumunskog tenisera, a danas velikog biznismena i milionera.

Fenserka.com