NJEN POROĐAJ MU JE BIO NAJEMOTIVNIJI I NAJTUŽNIJI DAN U ŽIVOTU: Dirljiv potez supruga kojem je žena obolJela od preeklampsije u trudnoći!

0
689
Foto:Facebook

Camre Curto (31) iz Fentona u Mičigenu 2012. godine imala je preeklampsiju, odnosno komplikaciju u trudnoći uzrokovanu hipretenzijom, te moždani udar. Sve to se dogodilo u 33. sedmici trudnoće.

Posljedica toga je prijevremeno rođenje sina nakon čega je izgubila i kratkoročno i dugoročno pamćenje.

Tvrdi kako se ne seća 95 odsto stvari iz svog života, uključujući to da je udata i da je rodila dijete.

Njen suprug Stiv (38) kaže kako je rođenje sina Gavina, koji danas ima sedam godina bio najsretniji, ali i najtragičniji dan u njegovom životu.

Foto:Facebook

“Morao sam da preuzmem sve obaveze i započnem život ispočetka. Žena koju voliš nema pojma ko si ti, ali imaš predivno dijete koje je rodila”, kaže on i dodaje kako je odmah nakon rođenja sina, znao da nešto nije u redu sa suprugom.

“Njeni roditelji i ja smo primijetili da je nešto krenulo po zlu. Kada smo joj postavili neka pitanja i prebacili u drugu bolnicu, shvatili smo da ima teške povrede mozga. Nije znala da ima dijete, nije znala ko je ona, ko su njeni roditelji… To je bio početak našeg putovanja, priča Stiv.

Kada je počela da dolazi sebi, rekla je mužu da ga voli, ali da ne može da se sjeti zašto su se i kako zaljubili. Danas je, kaže, mnogo bolje jer njeno sjećanje više ne seže unazad nekoliko sekundi, već se prisjeća šta se dogodilo proteklih dana.

“Za dvije sekunde je znala da zaboravi moje ime. Sada može da ide unazad nekoliko dana i vraća se u normalu. Pamćenje joj se izuzetno poboljšalo. Danas je sposobna da bude majka i supruga”, nastavlja Stiv.

Ona kaže da je bolno to što joj se događa, ali da se fokusira na pozitivne stvari i divnu porodicu koju ima.

Foto:Facebook

Stiv je za nju napisao knjigu ‘But I Know I Love You” u kojoj je opisao njihov zajednički život i način na koji su se upoznali i zaljubili.. Zapisao je i sve detalje s njihovog prvog sastanka, rođenja njihovog sina i vjenčanja.

Knjiga je objavljena na njihovu četvrtu godišnjicu koju su proslavili prije nešto više od mjesec dana.

“Pročitala sam je sigurno dva ili tri puta. O knjizi imam podijeljena osjećanja, u njoj je zapisano sve o nama, a sve to ja nemam u sebi. Ipak, zahvalna sam mu na dirljivom potezu”, zaključila je ona.

Fenserka.com/ Stil.rs