Njen muž je non- stop gledao u svoj mobitel: Mislila je da je vara, ali onda je saznala da je istina još strašnija (FOTO)

0
800


Živimo u vremenu u kojem je većina nas postala ovisna o svojim mobilnim telefonima koje faktički koristimo svaki dan i po nekoliko sati, pa čak i kada se nađemo u društvu nama dragih ljudi.

Poznato je da većina ljudi doslovno ne ispušta svoj mobitel iz ruku, i to pomalo postaje zabrinjavajuća činjenica. Druga stvar što takvo ponašanje u društvu odaje sliku nepoštovanja prema sagovorniku i generalno kvari sliku komunikacije. U današnjem članku stvari su malodrugačije. Jedna je žena pomislila kako je muž vara jer je stalno visio na mobitelu i bukvalno se nije odvajao od njeg. Malo malo bi nešto provjeravao.

Njoj je sve to bilo jako sumnjivo pa je odlučila da provjeri šta se to krije u njegovom mobitelu. Na kraju je saznala užasnu istinu. Njen muž je, naime, za jednu kantu za smeće pričvrstio kameru, pomoću koje je mogao da gleda šta se sve događa u toaletu. zatim je saznala i da je također pratio i nju, kada bi bila u kupatilu.

“Vezao je kameru za korpu za veš i snimao me je kada sam bila u toaletu. Bila sam potpuno zgrožena i briznula sam u plač. Zar je moguće da je moj muž u stanju da uradi tako nešto?”, otkrila je novinarima ova nseretna žena koja je iskoristila jedan pogodni trenutak da pročačka po telefonu svog supruga.

Ono što je tada vidjela, doslovno joj je srušilo čitav svijet, i sve one lijepe trenutke provedene sa njim. Bio je to jedan od najgorih trenutaka u njenom životu. Čak joj je došlo toliko zlo da je htjela da povrati od muke.

Izvor:magazindan.info