Nisu mogli NI UZ STEPENICE DA SE POPNU, a onda su PROMIJENILI LIČNI OPIS: Smršali su 100 KILOGRAMA i sada svi okreću glavu za njima!

0
634
Foto:Instagram

Džasmin Parent (30) iz Kanade imala je 135 kilograma, a po sopstvenom priznanju – ugojila se jer je u hrani tražila utjehu zbog očeve sm,rti i drugih neprijatnih životnih situacija…. I njen vjerenik Džeremi (27) imao je problema sa viškom kilograma – brojka na vagi pokazivala je čitavih 150!

No, oboje su riješili da stave tačku na ovakvo stanje stvari, te su u roku od godinu dana uspjeli da se u potpunosti transformišu. Džasmin je pošlo za rukom da skine 56 kilograma, a Džeremiju 46!

Foto:Instagram

Tvrde da su motivaciju pronašli u kćerkama – željeli su da im budu dobar uzor.

“U početku nisam ni sanjala da ćemo uspjeti. Naše prehrambene navike bile su grozne. Nismo pripremali sami nijedno jelo kod kuće. Mnogo smo novca trošili na brzu hranu i dostavu iste. Jedini način da smršamo bio je da te navike promijenimo kompletno “, objasnila je Džasmin, dodajući kako je mrzila svoj odraz u ogledalu i kako je mislila da zbog težine ne može da bude majka kakva želi.

Trenutak koji je sve promijenio jeste onaj kada je ugledala fotografiju na kojoj je pozirala sa prijateljicama i shvatila da je zaista predebela.

Foto:Instagram

“Razmišljala sam. Nisam imala ni trideset godina, a fizički nisam bila sposobna ni da se popnem uz stepenice, a da me nešto ne boli. Postajala sam sve veća i veća”, prisjetila se.

Ona i Džeremi tada su rešili da krenu u avanturu – počeli su da vježbaju pomoću video vježbi, značajno su smanjili unos soli i šećera, i praktikovali su 21-dnevni plan obroka. Danas priznaju da je taj put bio pakleno težak, ali da je ključ uspjeha – ne odustajati!

“Nastavili smo svaki put kada je bilo najteže. Željeli smo da kćerkama budemo primer. Radilo se zapravo o postavljanju prioriteta, hoćemo li provesti 20 minuta gledajući Netflix ili ćemo imati brzi trening u dnevnoj sobi u trajanju od pola sata”, kaže Džeremi.

Foto:Instagram

Džasmin je sve dokumentovala i na društvenim mrežama, a interesovanje za njenu transformaciju i savete bilo je toliko da danas zarađuje upravo na taj način. Na Instagramu ima gotovo 170.000 pratilaca, i svakodnevno sa njima dijeli fotografije transformacije i priča o izazovima sa kojima se nosila tokom mršavljenja.

Posljednji korak u njenoj transformaciji bio je zahvat uklanjanja viška kože koja je ostala da visi nakon što je izgubila veliki broj kilograma.

“Konačno mi se sviđa ono što vidim kada se pogledam u ogledalo. Sada jednostavno mogu da se opustim i uživam u načinu života koji sam stvorila za sebe. Napokon osjećam kao da je samo nebo granica”, istakla je za “Daily Mail”.

Fenserka.com/Žena.blic.rs