“NISAM TI JA SLOBA DA RADIŠ SA MNOM ŠTA HOĆEŠ!” Ovo je JEDINI RAZLOG žašto MARKO I LUNA VIŠE NISU ZAJEDNO: Niko ne može da vjeruje da su zbog ove sitnice zaratili

0
631

Vijest da su Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli odjeknula je kao bomba, a sada su otkriveni razlozi raskida.

Spekuliše se da je Luna raskinula sa Markom zbog finansijske situacije.

“Luna je Marku zamjerala da nema stalnoi zanimanje i željela je da on pronađe način da zarađuje, ali on to nije shvatao ozbiljno. Znao je da će dobiti pare od rijalitija i da će moći od toga da živi par mjeseci. To je Luni smetalo i prijetila mu je više puta da će ga ostaviti. Njoj nije smetalo što on manje zarađuje od nje, već to što je neradnik, zbog toga su se češće svađali”, otkrio je izvor blizak Luni i dodao da ju je Marko molio da se pomire, ali u tome nije uspeo, pa ju je obrisao sa društvenih mreža.

“On se povjerio svom drugu da ne može da vjeruje da ga je ona ostavila zbog novca, a on je trpio sve njene bubice. On je bijesan, poslao joj je nekoliko poruka da će se pokajati što ga je ostavila i da joj se više nikada neće obratiti”, rekao je izvor.

Instagram

Marku je smetalo i to što je Luna bez njega otišla sa Anabelom u Švedsku.

“Tada je izbila velika svađa gdje joj je rekao: “Nisam ti ja Sloba, potrčko, da sa mnom radiš šta hoćeš”, što je nju rasplakalo, ali su to riješili kada se ona vratila. Problem je što su poslije toga imali još dosta svađa, ali je najgora bila pred njegovu slavu, i to zbog Slobe, kada ju je Marko, nakon teških riječi, optužio da i dalje voli bivšeg, zbog čega su i raskinuli. Luna se nije pojavila kod njega na slavi, iako je pomjerila put za Beč zbog toga”, kaže navodni izvor.

Izvor: Kurir.rs