NIKADA NIJE OPRAO SVOJE ZUBE! A kad vidite kako mu DANAS IZGLEDAJU nećete moći da se načudite! Je li ovo moguće?(FOTO)

0
483

Reni Dekart od svoje 12. godine nijednom nije oprao zube, jer ga roditelji nikad nisu tjerali na to. Međutim, sada kao odrastao čovek, trpi posljedice svoje loše odluke u djetinjstvu.

Roditelji me nikad nisu tjerali da perem zube. Ja sam najmlađe od osmoro djece, tako da razumijem zašto više nisu imali snage da se bore. Tako sam do svoje 12 godine, dok su još imali kakvu-takvu kontrolu nada mnom prao zube možda jednom do dva puta sedmično.

Poslije toga, prestao sam da ih perem. Tek nedavno počeo sam da perem zube, zato što ću svoje uskoro zamjeniti implantima pa želim da sebi usadim naviku pranja zuba.

Šta je rezultat tog nemara? Fali mi 11 zuba od čega je devet izvadio zubar, a dva su prosto otpala. Što se tiče preostalih zuba, pet je polomljeno i ima rupe, tri imaju karijes a ostali su samo strašno žuti. Razmak između zuba povećava mi se iz dana u dan. Zubi me više ni ne bole, kao da su prosto utrnuli, što i jeste istina jer su mi svi živci uništeni. I kada me neki zub zaboli, nije uopšte strašno. Međutim, do prije pet godina, bio sam u stravičnim bolovima. Boljelo me je i da žvaćem, i da govorim a i da ćutim. Imao sam nekoliko gadnih infekcija istovremeno. Najgore bolove u životu koje sam pretrpeo, pretrpeo sam zbog zuba.

Eto, ovo je rezultat mog nemara. Sigurno vam ne izgleda lijepo. Stidim se svojih zuba i iskreno se frapiram svaki put kad sam privlačan nekoj ženi. Istini za volju, doveo sam do savršenstva smijanje sa pokazivanjem minimalnog broja zuba.

Pogledajte kako njegovi zubi danas izgledaju:

Izvor: Kurir.rs