NEOBIČNO VJENČANJE O KOJEM BRUJI INTERNET: Manje tradicije, više ZABAVE I SMIJEHA

0
753

Par ima “neobično” venčanje na kojem gošće ponovo mogu obući svoje stare vjenčanice

Uz sve psihoidejske mladenke koje su u posljednje vrijeme privukle veliku pažnju, zdravo je podsjetiti se da neki ljudi i dalje znaju kako napraviti sjajno vjenčanje. Nedavno su Jesse i Audrey svoju ljubav proslavili neobičnom ceremonijom, a sudeći po osmjesima na fotografijama to je bio ogroman uspjeh. „Toliko je pritiska da napravite„ tradicionalno “venčanje čak i ako to ne predstavlja vašu vezu!“, Rekli su na Imgur. A među mnogim, mnogo zgodnih stvari koje su smislile, dress code se zasigurno najviše isticao.

Mislili smo da je žalosno da većina žena samo jednom nosi svoju vjenčanicu, pa smo pozvale sve žene koje dolaze na naše netradicionalno vjenčanje da ponovno nose svoje stare vjenčanice! Moja supruga je ta koja sjedi sprijeda i u sredini – sama je dizajnirala svoju haljinu i nadahnula je Pepeljuga i Elsa.

Suprotno tome, moj mladoženji i ja nosili smo majice dukseva s printom jer iskreno tko želi nositi teks?

Naše mame bile su naše cvjetnice

Obožavamo filmove i TV, pa smo postavili pozorišne koncesije „šećerni bar“ za svoje goste i svirali filmske zvučne zapise i tematske pjesme za naš prijem.

Imali smo skee loptu i arkadne igre za naše goste mlade i stare!

Naravno da smo morali imati arkadnu igru ​​Simpsons budući da je to bila osnovica mog djetinjstva.

I neke klasične video igre takođe!

Nakon ceremonije, cijela svadba je obukla kostime da se pridruži mnogim našim gostima koji su već bili u kostimu!

Neki kostimi za izbor bili su: Duff Man, Spider-Svinja, sirena, Spock, burrito i Max from Where the Wild Things Are to samo nekoliko imena.

Moja supruga i ja smo nakon ceremonije uveli naš “kostim ulaz”!

Napravili smo plesni krug koji je završio noć

Bilo je mnogo više ističenih sadržaja, uključujući francuski bar Fry, ceremoniju dodjele nagrada (za stvari poput najboljeg kostima, najboljeg psa koji ne prisustvuje, najbolje majke mladoženje itd.) I 18 jedinstvenih svadbenih torti koje su ukrasili naši gosti i svadba zabava na našoj probačkoj večeri. Bacili smo svadbu na koju smo oduvijek željeli ići, a mislimo da je bio sjajan uspjeh!

Fenserka.com