Nemate priliku da je viđate u javnosti, A EVO KAKO IZGLEDA KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ : Ista je svoja mama iz mlađih dana, zar ne?

0
1159
Foto:Printscreen

U pravilu su djeca javnih ličnosti od rođenja izložena očima javnosti i svi ih poznaju, a onda kako rastu i sami postanu poznati. Međitim, izgleda da to kod njih nije slučaj.

No, to nije slučaj kada je riječ o sinu i kćerki Dragane Mirković.

Kako i sama pjevačica ističe, Marko, njen stariji brat dvije godine i Manuela ne iskazuju nikakvu želju da budu dio show biznisa, ponuda je došla kao potvrda toga, a Manuela je odlučila da je odbije.

Dragana se našla na jednoj ekskluzivnoj zabavi tokom odmora u Monte Karlu, a članovi jednog prestižnog zatvorenog društva su imali pristup, među kojim se našao i popularni dizajner Filip Plejn.

On se oduševio Manuelom koja je izrasla u pravu ljepoticu, zgodna i lijepa djevojka koja je visoka čak 182 cm. Pitao ju je odmah da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je onda sramežljivo odgovorila da nije o tome razmišljala.

Prilazili su joj svi u Monte Karlu sa prijedlozima da se u poslu modela oproba jer ima zaista dobre predispozicije. Za sad, ona takvu želju nema, mora priznati da joj je zbog toga donekle drago, samo od nje zavisi da li će promijeniti svoje mišljenje, kazala je Dragana pa je dodala:

– Manuela ima još vremena da odluči kojim će profesionalnim putem krenuti, čini se kako će izabrati neku vrstu umjetnosti, to će biti njena odluka, u koju se Dragana i Toni neće miješati sigurno.

Manuela danas ima 17 godina, a ovako je izgledala proslava njenog 16. rođendana:

Osim što ima bogatu karijeru, uz Draganu je i njena porodica.

Nedavno je jedan američki portal objavio da po zaradi u dosadašnjoj karijeri, ona može da parira i svjetskim zvijezdama.

Ali, nije samo ona ulagala u vilu u kojoj danas živi već i njen suprug Toni Bijelić, koji je uspješni biznismen.

Vila u Beču u kojoj žive zaista odiše luksuzom, a ovo su fotografije iz njenog doma.