NEKADA JE ŽARILA I PALILA ESTADOM I ZARAĐIVALA MILIONE a danas živi od kirije! Izdala je stan i evo gdje se preselila! (FOTO)

0
532
blin magazin

Može joj se Zmijančeva izdala nekretninu na Voždovcu, u zgradi Željka Rstića, i preselila se na Vračar, gdje je živjela godinama

Vesna Zmijanac vratila se u svoj stari stan na Vračaru, koji u svom vlasništvu poseduje više od tri decenije.

Folk zvijezda godinama je živjela na Voždovcu, u zgradi svog bivšeg vjerenika Željka Ristića, gdje je takođe pazarila nekretninu dok se zabavljala s njim.

Međutim, ona ju je nedavno izdala stanarima i prešla u bivši kraj. – Vesna je navikla na Vračar i vratila se samo zbog lokacije. Zbog prvog koncerta, koji je zakazan za 18. mart u Sava centru, ona će više vremena provoditi u centru grada, pa će joj biti mnogo lakše. Pored toga, ovaj stan je mnogo veći od onog na Voždovcu. Kako prethodna nekretnina ne bi ostala prazna, odlučila je da je izda pod mjesečnu kiriju i brzo su joj se javili ljudi koji su se uselili u nju. S obzirom na to da joj je taj stan vrhunski opremljen, ona mjesečno dobija dobre pare za to – otkriva naš izvor.

Pjevačica je, kako smo saznali, prijateljima rekla da njena unuka Rea više voli da provodi vrijeme u stanu na Vračaru nego na Voždovcu, pa je i to čak jedan od razloga zbog kog se ona preselila.

Nikolijina ćerka uvijek je baki tražila da je vodi u drugu kuću, tj. u stan u kojem sad živi. Njene igračke inače su okupirale Vesnin dnevni boravak i ona ih ne sklanja. U jednom djelu sobe poslagani su elementi plastične kuhinje, kao i brojnih lutaka i ostalih dečjih alatki. Rea je baki najveća radost, i dosta vremena provode zajedno – prenosi espreso.rs.

Tačno je. U pitanju je samo lokacija i navika, ništa više. To je moj stari stan koji imam preko 30 godina, dugo sam boravila u njemu. Možete i na kafu da dođete (smjeh), očekujem vas ovih dana – pohvalila se folk zvijezda.