NE BISTE JOJ NIKADA DALI OVE GODINE: Tina Tarner slavi rođendan! Kad se pojavila na proslavi svi su gledali u ovaj detalj

0
757

Neuništiva Tina Tarner (Turner) danas slavi 80. rođendan, ali joj godine nimalo ne smetaju da i dalje bude ona žestoka rokerka koja svojim nastupima ostavlja publiku bez daha.

– Pedeset je novih trideset. Sedamdeset je novih pedeset. Nema pravila koja nalažu da moraš da se oblačiš na određeni način ili da se ponašaš po nekim šablonima. Za to sam već prestara – kaže čuvena pjevačica.

Osvojila je 11 nagrada Gremi i zapalila pozornice nastupajući solo ili u društvu velikih muzičkih zvijezda, poput Mika Džegera (Mick Jagger) ili Bijonse (Beyoncé), koja je na zajedničkom nastupu 2005. izjavila: “Nikad neću zaboraviti trenutak kad sam te prvi put ugledala na pozornici, nikad u životu nisam vidjela moćniju ženu, tako neustrašivu i tako fenomenalnu”, hvaleći pri tome svog najvećeg muzičkog idola.

Tina Tarner jedna je od najprodavanijih umjetnica svih vremena sa prodatih 200 miliona nosača zvuka.

Tina je povodom svog rođendana snimila emotivnu videoporuku, u kojoj je, između ostalog, poručila da je sretna što ima 80 godina.
Izvor: avaz.ba