NAUČNICI SPROVELI ISTRAŽIVANJE, MUŠKARCE NAJVIŠE PRIVLAČE OVE OSOBINE: Ne mučite se s fizičkim izgledom, OVO IM JE BITNO!

0
827

Naučnici su spoveli istraživanje i evo do kojih zaključaka su došli

Više od fizičkog izgleda, muškarce sa nogu obaraju određene osobine i navike žena.

Pozitivan stav, šarm i vedrina su nešto što će muškarac prvo primijetiti. Postoje žene koje su fizički po svim parametrima lijepe, ali ih muškarci rjeđe biraju. Ličnost i karakter su ono što zadržava muškarca.

Naučnici su istraživali ovu temu i sastavili su spisak stvari na koje muškarci padaju. Ovo im je zaista bitno kada biraju partnerku.

Pozitivan stav

Niko od nas ne voli nezanimljive i ljude koji u svemu vide problem, pa zato i ne čudi što se na vrhu liste našao pozitivan stav. Žene koje imaju pozitivan pogled na život, često su nasmijane i vesele lako privlače muškarce.

Ljubazni ljudi su uvijek popularniji u svakom okruženju.

Ekstrovertnost i komunikativnost

Muškarci vole otvorene žene, sa kojima je lako komunicirati. Padaju na dame sa kojima mogu satima da pričaju na najrazličitije teme.

Samopouzdanje

Ova karakteristika je odnijela pobjedu. Muškarci su samopouzdanje opisali kao najprivlačniju osobinu koju jedna žena može da ima. Osvaja ih stav kojim govore da vjeruju u sebe, svoje kvalitete i mogućnosti.

Zato volite i cijenite sebe što je češće moguće.

Fenserka.com