NASTUPIO JE NOVI ENERGETSKI TALAS: Šta horoskopske znakove čeka do kraja godine?

0
353

11.novembra je nastupio moćan energetski talas. U narednim danima i nedeljama osetićete njegovo djelovanje. Energija Škorpije nas napušta, pa slijedi nova, osvježavajuća energija koja će mjenjati stvari iz korjena. Iskoristite naredni period da što više uživate, ali i da završite poslove koje ste dugo odlagali. Za mnoge znakove zodijaka, biće ovo prekretnica i važan period za bitne odluke. U narednim danima osjetićete pojačanu energiju koja će biti istaknuta do kraja ove godine.

U nastavku saznajte šta sve ovaj energetski talas i na šta treba posebno da obratite pažnju do kraja godine.

Pred nama je period koji donosi svežu, obnavljajuću energiju i idealan je za nove početke. Ako planirate da započnete novi posao, da otputujete ili da vašu vezu podignete na viši nivo – sada je pravi trenutak za to. Ovaj energetski talas daće vam mogućnost da pravilno sagledate trenutnu situaciju i da napravite kvalitetan plan za buduće događaje. Činiće vam se da se sve odvija veoma brzo, doćiće do turbolentnih promjena i moguće je da će vam biti teško da savlade prepreke koje će se naći na vašem putu.

Do kraja godine možete očekivati da će mnoge ideje isplivati na površinu i dobićete priliku da ih realizujete. Potrebno je da budete disciplinovani, strpljivi i spremni na promene. U ono, u šta ste dugo ulagali nadu i energiju, sada će vam biti opipljivo i moći ćete dalje da radite na tome. Imaćete utisak da ste pod pritiskom i da morate da ispunite sve zadatke, ali uspećete u tome samo ako se dobro i pravilno organizujete. To se posebno odnosi na poslovnu sferu. U prethodnom periodu osjetili smo i tamnu stranu škorpijske energije – možda ste pomalo sumnjali u sebe i druge, preispitivali ste svoje odluke, ulazili ste u sukobe, suočavali se sa strahovima i strepnjama. Sada ta energija odlazi i javlja se nova energija koja će vam dati snage da razmišljate trezveno i optimistično.

Šta nam astrologija donosi ovog mjeseca?
Moćan energetski talas sada daje mogućnost da pravilno konstruišemo bitne planove za budućnost, bili oni poslovni ili privatni. Dosta ćete razmišljati o tome šta sve možete da priuštite sebi, kako bi vam žiovt biti lakši i ljepši. Dosta ćete i razmišljati o odnosima u porodici i o partnerskim odnosima, ali najvažnije od svega jeste da reagujete – da kažete sve što mislite, da pružite pažnju i ljubav, da se izvinite, da oprostite. Iskazivaćete svoje emocije na jasan i direktan način, što će vam donijeti veliko olakšanje.

U ovom periodu, neki odnosi će se i zauvijek prekinuti, oni odnosi koji vas guše i oduzimaju vam energiju. Ono što je važno da napomenemo jeste da će vam intuicija biti naglašena i da treba da je poslušate. Možda ćete imati i snove koji su povezani sa prošlošću, ali to ne treba da vas plaši. Sada je vrijeme da mnoge stvari prebrodite, da se isplačete, da prebolite i da u novu godinu uđete resetovani. Ovaj period će vaše emocije očistiti, kao i vaše misli, budite toga svjesni i iskoristite naredne dane da se što više opuštate i da čujete znakove koji su svuda oko nas.

Do kraja godine možete da očekujete i nova poznastva. Budite otvoreni za nove saradnje, ali i za nova prijateljstva. Ono što još možete da očekujete jeste promjena na finansijkom planu. Imaćete neplanirane troškove, ali i iznenađujuće izvore zarade. Ovo vam donosi i stres, ali i uzbuđenje. Situacija sa finansijama biće promjenljiva. Osećanja i emocije će biti pojačane, pa je važno da kanališete negativnu energije i da trudite da je pretvorite u pozitivnu. Optimističan stav djelovaće i na međuljudske odnose, ali i na vaše zdravlje.

Ono što se svakako preporučuje u ovom periodu jeste umjerenost. Treba biti umjeren.. To se posebno odnosi na ono što izgovaramo. Trudite se da se ne prepuštate emocijama koje su povezane sa prošlošću, sada je idealno vrijeme da gledate naprijed i da planirate samo lijepe stvari koje će se dešavati u bližoj ili daljoj budućnosti. Mnogi će uživati u porodičnom skladu i u dobrim odnosima sa partnerima i prijateljima. Iskoristite ove dane da radite na sebi i da uživate u opuštanju i u lijepim trenucima. Do kraja godine uradite sve zaostale poslove, rešite sve finansijke dugove i uplovite u novu godinu bez tereta.