NAPUSTILA JE ŠKOLU SA 17 ZBOG UVREDA VRŠNJAKA, A ONDA SE SVE OKRENULO: Danas se “KUPA” u LUKSUZU a tek da vidite koliko ZARAĐUJE!

0
414
Instagram

Jutjub zvijezda Emili Kanam do te mjere je uspješna da može da zaradi i do 7.000 funti za samo minut posla! Modna i bjuti blogerka ne samo da ima milion pratilaca na ovoj platformi, već je i u vezi sa Džejmsom Burnom – koji pripada takozvanoj A listi slavnih ličnosti…

No, prije samo pet godina sve je bilo znatno drugačije – Emili je napustila školu zbog vršnjačkog nasilja i bila je na ivici depresije. Kako se brinula što toliko vremena provodi sama, a nije željela da provodi vrijeme sa drugim studentima, počela je da vloguje.

Instagram

Kaže da je vlogovanje imalo znatan uticaj na njeno mentalno zdravlje i da ju je upravo Jutjub izvukao sa dna.

“Škola nije bila najbolje mjesto za mene kao za kreativnu osobu. Bila sam žrtva nasilja. U srednjoj školi je na primjer bilo kretena i ku*ki, a pošto nisam htjela u to da budem uključena, izolovali su me. Zato sam se sama povukla iz te situacije. Nastavila sam školovanje od kuće jer mi je psihički bilo veoma teško, osjećala sam se zarobljeno i depresivno”, otkrila je.

Danas putuje svetom i redovan je gost na crvenim tepisima, i čini se da je to najbolja osveta za sve one koji su je nekada maltretirali.

Instagram

“Volim da budem ispred kamere, biću na Jutjubu zauvijek, nevezano šta ću još raditi… Jutjub će biti nešto čime će se uvijek baviti. U početku je to bio samo hobi i tu sam upala slučajno”, kaže Emili i dodaje da se ipak već u januaru 2015. godine sve pretvorili u ozbiljan, 24-časovni posao, ali je prvi konkretan novac zaradila tek 2017.

“Sjećam se kada sam dobila prvi novac od Jutjub reklama. Mislila sam kako je to ludo – da budem plaćena za nešto što mi donosi toliko radosti”, kaže lijepa 22-godišnjakinja koja ima ogroman broj vjerne publike, te je zato i omiljena brojnim brendovima.

Instagram

Ona je priznala da može da zaradi i do 7.000 funti za jedan minut, te da je zaposlila agenta koji brine o njenim finansijama.

Atraktivna brineta ostvarena je i na ljubavnom planu – ona je u sa 14 godina starijim muzičarem Džejmsom Burnom, članom popularnog benda Busted.

Instagram

“Bila sam zbunjena preveliko razlikom u godinama, željela sam da znam njegove namjere prije nego što započnem bilo šta, pa je to bilo prijateljstvo prije nego što smo otpočeli nešto više”, objasnila je ona, te dodala da još uvijek nemaju nikakve planove za budućnost.

Zanimljivo je da je i njena mlađa 11-godišnja sestra Sofi pošla njenim stopama, pa i sama gradi karijeru blogera, a na Instagramu je prati više od 46.000 ljudi.

Fenserka.com/Žena.rs