Napali su je jer ljubi 49 godina starijeg muškarca, evo što im je odgovorila

0
676

Benedetta Bosi, dvadesetogodišnja studentica prava iz Milana koja se odnedavno navodno nalazi u vezi s 49 godina starijim Flavijem Briatoreom, nekadašnjim šefom Renaulta u formuli 1 i bivšim suvlasnikom Queens Park Rangersa, našla se na udaru žestokih kritika otkako je priča o njihovu provodu u Malindiju u Keniji dospjela u javnost.

Mlada dama zbog toga je bila prisiljena zaključati svoj profil na Instagramu, a u jednoj od posljednjih objava se suprotstavila nekakvom pratitelju koji ju je upitao kako može biti u intimnoj vezi s nekim tko izgleda poput njezina djeda.

Jasno, dotični je pratitelj time sugerirao da Bosi u Briatoreu samo vidi priliku, muškarca kojim se želi okoristiti, no djevojka je na to ovako reagirala:

-Inteligencija ne stari. Mnogi ljudi posjeduju novac, ali ne i inteligenciju – odgovorila je Bosi, koja je tako, čini se, indirektno potvrdila da između nje i Briatorea ipak postoji nešto više od prijateljstva.

Zanimljivo, Briatore je gotovo istodobno za časopis Novella 2000 pokušao opovrgnuti da ljubulje s mlađahnom studenticom, te je kazao da su Bosi i on samo prijatelji koji su odlučili pobjeći na odmor.

Bilo kako bilo, tjednik Chi je prije nekoliko dana donio da se Briatore fino isprsio u ime njihova druženja, te je u članku rečeno da je iz Monte Carla po Bosi poslao automobil u Milano, odnosno da su nakon toga njegovim privatnim zrakoplovom odletjeli u Rim gdje su u hotelu s pet zvjezdica proveli noć.


Izvor: Vecernji