NAKON ŠTO JU JE OTPRATILA SA INSTAGRAMA, Marija Šerifović PONOVO ŠOKIRALA Džejlu! Evo šta je sad uradila MLADOJ PJEVAČICI

0
630

Mnogo prašine se podiglo u javnosti kada je Marija Šerifović otpratila Džejlu Ramović sa Instagrama jer, kako je sama istakla, želi da se posveti novim kandidatima u “Zvezdama Granda”.

Pobjednica protekle sezone “Zvezda Granda” i njena nekadašnja mentorka porekle su da postoji “zla krv” među njima, a sada su isplivale nove informacije o svemu ovome.

Story

Naime, iako je sama Marija izjavila da želi da svoju punu pažnju posveti novim učesnicima spomenutog muzičkog talent šou-programa u kom je član žirija, ispostavilo se da je ona i te kako uključena u karijeru svoje štićenice.

Instagram

Govoreći o novoj pjesmi i spotu, Džejla je istakla da je ponosna na činjenicu da je zauzela prvo mjesto u Jutjub trendingu u čak šest zemalja, a potom je otkrila da joj je Šerifovićeva svesrdno pomogla oko realizacije ovog projekta.

Instagram

Njeni dugogodišnji prijatelji su mi uradili spot, po njenoj preporuci. Režiser spota je sada i moj jako dobar prijatelj – ispričala je Ramovićeva za “Grand Online”.