NAJVEĆA U SELU! Pogledajte VILU koju grade RADA I HARIS! O ovome mašta svaka žena

0
1489

Pjevačica Rada Manojlović i njen izabranik Haris Berković odlučili su da sagrade ljubavno gnijezdo van Srbije, s obzirom na to da u Beogradu žive u iznajmljenom stanu.

Pošto je Haris često na relaciji Beograd – Gradačac, oni su odlučili da svoj budući dom sagrade na jednom od imanja koje je mladi pjevač dobio od dede.

“Haris često koristi priliku da dode do rodnog mesta, međutim, od kada je otpočeo ljubavnu vezu sa Radom, više je u Beogradu, što ga ne ometa da kad ima slobodnog vremena ode kući. Medutim, Rada i on su došli na ideju da osim što kupuju stan u Beogradu, sagrade i malu kuću na porodičnom placu u Bosni. Haris je mnogo vezan za svoj rodni grad, pa jedva čeka da radovi krenu. Jeste da je Rada sa njegovom porodicom u odličnim odnosima, ali vole da imaju privatnost. Zato je kuća idealno rešenje za njih dvoje”, kaže izvor upućen u cijelu priču.

Oni su, kako navodi naš izvor, prvo mislili da na placu sagrade montažnu kuću, ali su odustali od te ideje.

“Ne žele veliku kuću, otprilike oko 100 do 150 kvadrata. Rada voli manja mesta i nikada nije bežala od novca toga. Svi znaju koliko je ranije uložila u kuću u Četerežu. Zato Haris i ona žele da to bude pravo njihovo malo carstvo u koje će dolaziti s vremena na vreme. Radove će osim vođe tima, nadgledati i Harisov otac Mirsad”, otkriva naš izvor.

Iako se ranije pisalo da nisu u dobrom odnosu Rada i njen budući svekar, Mirsadje to demantovao, te pohvalio pjevačicu i da mu ne smeta što postoji razlika u godinama izmedu njegovog sina i Manojlovićeve.

Inače, i Radin tata Rade je ranije govorio da njegova ćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje. Ni Manojlovićeva nije bila škrta na riječima kada su odlasci u Bosnu kod budućih svekrve i svekra u pitanju. Ona je u više navrata isticala da se jedino tamo lijepo odmori, ugasi mobilni telefon i uživa u prirodi.


Izvor: Kurir.rs, Foto: