“Moram vam ispričati jednu dogodovštinu”

0
367

Moram vam ispričati jednu dogodovštinu koja mi se desilo prije nekoliko godina. Često sam išao na razne sajtove za upoznavanje, i tako jednog dana nabasam na jednu djevojku Maju.

Djelovalo je da fina, jer je priča bila okej, a i nije bilo nekih čudnih konverzacija. Nakon nekon vremena razmijenili smo fejsa, još malo pričali, a onda se dogovorimo da se vidimo uživo na nekoj kafi. Dogovor je bio u pola 8 kod Hrama.

Gledajući slike na Facebook-u vidio sam da ima malo seljačku faco, ali mi nije toliko smetalo, jer sam i prije nje bio sa još gorim curama, tako da mi ona dođe kao kec na desetku. Nisam obraćao pažnju da ni na jednoj od njenih fotogradija koje je staila na fejs nema cijela, nego sve samo do pojasa.

Ne znam kako mi je to moglo promaknuti, ali šta ću sad, već sam sve dogovorio. I tako sutradan odem ja do Hrama, sjednem, naručim piće i čekam. Kad u neka doba prilazi mi djevojka kojoj je pozadina kao trokrilni ormar. Čim sam je vidio, nije mi bilo dobro. Mislim da mi se čak i konobarica iz kafića smijala. Nakon nekog vremena priče, krenemo mi kući polako.

Tada smo stali na ćošku kod jedne apoteke, kao da se pozdravimo, a ja joj tada samo pružim ruku da se pozdravimo. Međutim ona ne pušta ruku, valjda je očekivala da je poljubim. Tačno mi je došlo da joj odvalim šamar kako bi me ostavila na miru. Jedva sam joj nekako umakao.

Izvor: magazindan.info