“Moja svekrva vara mog svekra sa njegovim rođenim bratom…”

0
799
Ilustracija

“Moja svekrva vara mog svekra sa njegovim rođenim bratom… Već skoro 3 mjeseca je prošlo od kako sam se udala i počela da živim u porodičnoj kući mog muža. Već nakon par dana neke stvari su mi bile čudne. Odnos moje svekrve i njenog djevera je bio više nego ČUDAN.

Iako imam samo 21 godinu imam tog “prevarantskog” iskustva i nešto mi je govorilo da su njih dvoje u tajnoj vezi… Prošli vikend sam rekla svekrvi da idem kod mojih i da ću možda i prenoćiti. Lagala sam, željela sam da provjerim, da ih uhvatim na djelu.

Beautiful woman

Otišla sam u grad na piće i nakon nekih sat vremena sam se vratila kući i nečujno se uvukla. Zvukovi iz spavaće sobe mog svekra i svekrve su dovoljno govorili, a kada sam imala sam šta i da vidim… Zanijemili su od straha, a ja sam tada izvadila mobilni i napravila pravu malu kolekciju fotografija.

Šta reći, mogu se samo zahvaliti što imam ovakvu svekrvu jer ovim fotografijama sam obezbijedila sebi jedan lagodan i bezbrižan život. Već danas sam počela da iskorištavam snagu fotografija moje svekrve i njenog djevera… cijeli dan sam provela sa ljubavnikom u njegovom stanu, a za to vrijeme svekrva je odradila sve kućanske poslove koje sam ja trebala da odradim. Imam alibi za cijeli život i mnogo sam sretna…”