“Moj suprug je jedna od najdivnijih osoba koje sam ikad upoznala”

0
321

Moj suprug je jedna od najdivnijih osoba koje sam ikad upoznala, ali me zato njegova majka izluđuje.

Bukvalno sam odrasla igrajući i gledajući košarku, navijam samo za repretenzaciju, a s vremena na vrijeme volim da odem da pogledam utakmicu kad god mi se ukaže prilika, pogotovo uživo.

Međutim moj muž baš i nije neki ljubitelj sporta, a kamoli košarke. Ponekad pogleda sa mnom utakmicu, ali izbjegavam da ga zovem kada god imam s nekim drugim da je pogledam, jer znam da ga to ne interesuje i da prati košarku samo radi mene.

Baš večeras se igra jedna utakmica u mom gradu, pa sam odlučila da idem sa kumom i drugaricom. Međutim, suprug je u razgovoru sa svojom majkom rekao za moj odlazak, a ona se odvažila da mi drži predavanje o tome kako nije normalno da udata žena ide po utakmicama i gleda tamo neke sportiste. Nisam mogla da vjerujem šta mi žena priča, bukvalno sam ostala bez teksta.

Sa 17-18 godina sam gledala košarkaše, moram priznati, ali zato od kako sam počela vezu a i brak sa svojim mužem, ne vidim nikog osim njega. Košarku volim od svog ranog djetinjstva i ne planiram da prestanem posjećivati terene.

Ne mogu da shvatim kako zašto svekrva misli da ima pravo da mi uopšte govori tako nešto, kad nas dvoje savršeno funkcionišemo i vjerujemo u potpunosti jedno drugom. Nema tog košarkaša koji me može preoteti od mog supruga, pa taman da je najbolji na svijetu, jer ga volim iskreno i cijelim svojim srcem.
Izvor: magazindan.info.