“Moj muž me vara sa mojom rođenom mamom…”

0
488
Foto:Ilustracija

Moj muž me vara sa mojom rođenom mamom.

Moja najbolja drugarica mi je rekla da je čula da moj muž ima drugu. Ono 11 godina smo u braku, imamo troje djece i mislila sam da me drugarica mrzi i da sve izmišlja jer je ona nesretna u ljubavi.

Foto:Ilustracija

Godinu dana nakon toga što mi je rekla za mene je uslijedio neviđeni šok. Ranije sam se vratila sa posla i kada sam došla pred zgradu vidjela sam automobil moje mame. Bilo mi je čudno i kroz glavu su mi prošle riječi moje prijatlejice. Odlučila sam da polako uđem u stan, jednostavno počela sam da sumnjam u sve, a kada sam ušla u dnevnu sobu vidjela sam kako moja mama… GROZNOOOOOO! Znate šta je radila.. ne mogu ni da napišem. Obzirom da su bili u transu nisu me primijetili, ja sam polako izašla.

Foto:Ilustracija

Sjedila sam u parku preko puta zgrade, a onda 15-ak minuta prije nego sam ja trebala da se vratim sa posla moja mama je izašla, VIDNO RASPOLOŽENA I NASMIJANA i otišla. U tom trenutku sam je pozvala, da čujem šta će da slaže. Rekla mi je da je na masaži. Vjerovali ili ne NA MASAŽI je bila u zadnjih 3 godina, možda i više svaki puta kada sam je zvala, a kada nisam kod kuće, sa mužom.

Danima povraćam od muke… Šta da radim? Ako sve objelodanim, GROZNO… Za mene, za moju djecu… Nedužni ćemo da stradamo. UH…

Izvor:Ispovesti.com