MLADA NAPRAVILA SKANDAL U CRKVI! Umjesto ZAVJETA, pročitala poruke VJERENIKA: Poželio je propadne kroz zemlju od stida!

0
481

Jedna mlada, koja nije željela da otkrije svoje ime, iskusila je potpuno drugačiju vrstu stresa neposredno prije nego što je stala pred oltar – otkrila je da njen budući suprug ima ljubavnicu.

Naime, veče prije vjenčanja dobila je poruke sa nepoznatih brojeva i saznala da njen vjerenikk živi dvostruki život, dok s njen u tom trenutku okrenuo naopačke.Ipak, ona je odlučila da mu se osveti na dramatičan način.

Sve je počelo kada je veče prije devojka izašla da proslavi sa svojim prijateljicama. Počele su da joj stižu poruke, ona je očekivala neku čestitku ili pitanje kako se osjeća prije velikog dana, ali je vidjela nekoliko poruka s nepoznatog broja. Kada ih je otvorila, vidjela je da su u pitanju kopirani razgovori njenog vjerenika i druge žene.

Pored skrinšotova, dobila je i poruku “Ja se ne bih udala za njega, a ti?”. Žena koja joj je poslala poruke, poslala je i fotografiju sebe i njenog vjerenika kao dokaz.

Neke od poruka koje je vjerenik razmenjivao sa svojom ljubavnicom, glasile su: “Ovaj vikend. Ti i ja.” i “Tvoje tijelo je tako savršeno, a tek kako znaš da ga koristiš… Volio bih da moja djevojka to zna.”

Buduća mlada je rekla da je odmah znala da je sve istina jer je počela da slaže celu priču u glavi i pitala se kako nije ranije primjetila. Prijateljice su joj rekle da otkaže vjenčanje odmah, ali ona nije htela dok sve ne raspravi.

Odlučila je da ne otkaže vjenčanje, samo iz jednog razloga. Kada su došli do oltara, ona je umjesto zavjeta, pred svima pročitala poruke svog vjerenika sa ljubavnicom.

“Neće biti vjenčanja. Izgleda da on ipak nije onakav kakav sam mislila da jeste.”

Kako je to rekla tako je nastao šok i tišina u crkvi prije nego što je mladiženja probao da joj istrgne telefon iz ruku. Izmakla se i ipak pročitala poruke na glas. Mladoženja je problijedio i izašao iz crkvesa kumom.

Ona se nakon toga obratila prisutnima: “Volim vas sve i koliko god je ovo užasno, drago mi je da ste svi ovdje. Vjenčanja neće biti, ali slavićemo iskrenosti, pronalaženje prave ljubavi i slušanje svog srca čak i kada je slomljeno.”
Izvor: kurir.rs