MILOJKO JE ČITAV ŽIVOT BIO NEVJERAN, a sad njegova dugogodišnja ljubavnica ULAZI U RIJALITIJ! Tek će da nastane HAOS!

0
457

Nakon što je priznao prevaru, učesnik ”Parova”, ni ne sluti kakvo ga iznenađenje očekuje u narednom periodu.

Uskoro bi u vilu trebalo da uđe žena sa kojom je Milojko bio u paralelnoj vezi tokom prvog, ali i drugog braka, iz kojih ima troje djece.

Naime, Božić je nekada davno bio i te kako poželjan među mlađim djevojkama, pa mu je tako jedna posebno prirasla za srce, a sa njom je varao i prvu i drugu suprugu. Čini se da je Milojko bio i te kako vragolast, a tu informaciju nikada nije želio da otkrije svojoj sadašnjoj ženi Milijani, koja je nedavno zahtjevala razvod od njega i to pred kamerama.

Foto:Društvene mreže

– Milojko stalno napada Milijanu zbog stvari koje ona radi u rijalitiju, a čini se da je potpuno zaboravio na svoje greške iz mladosti. Naime, on je tokom prvog, ali i tokom drugog braka imao mlađu ljubavnicu sa kojom je varao obje žene. Njih dvoje su se i te kako voljeli, ali ona nije željela brak, već samo avanturu, koja je dugo trajala. Milojko je finansirao sve njene potrebe i želje, a ona je u tome uživala – kaže izvor blizak Božiću za „Alo!“ i dodaje:

Foto:Printscreen

– Naravno, njegove supruge nikada nisu posumnjale u Milojkovu vjernost jer je on uvijek bio tu za sve što im treba. S druge strane, kada bi se viđao sa ljubavnicom, pravdao se da ide na poslovna putovanja ili na druženja s prijateljima. Tajnu je dugo čuvao za sebe, ali produkcija „Parova“ je to očigledno saznala, pa su pronašli ženu sa kojom je Božić bio u paralelnoj vezi skoro dvije decenije i odlučili su da sa njom kontaktiraju i uvedu je u „Parove“, gdje bi postala ravnopravni učesnik.

Naravno, za ovu informaciju niko od ukućana ne bi znao, a čekala bi se samo Milojkova reakcija na njen ulazak. U slučaju da on prećuti ovu činjenicu kada je ugleda, producenti su riješili da za njegovu bivšu organizuju poligrafsko testiranje na kojem bi bilo pitanja vezanih za Milojka – otkriva izvor blizak Božiću i dodaje da će to svakako biti najveći šok za Milijanu, njegovu sadašnju ženu.

Foto:Društvene mreže

– Koliko god da se Milijana folira kako joj nije stalo do Milojka, sigurno joj je stalo do nasljedstva koje je planirao da joj ostavi, pa će se vjerovatno boriti za njegovu naklonost – dodaje izvor i kaže da je produkcija u pregovorima sa Božićevom ljubavnicom, te da bi ona uskoro trebalo da uđe u „Parove“.
Izvor: exprestabloid.ba