MILJANI KULIĆ I GOCI TRŽAN NAPRAVIO DIJETE I NESTAO, A SADA JE NAŠAO NOVU DJEVOJKU: Kada su vidjeli koga je doveo, PORODICA SE ODREKLA IVANA!

0
634

Ivan Marinković, aktuelni učesnik “Parova”, i ne sluti koliko je njegova rođena sestra Teodora ozlojeđena.

Ona je, navodno, odlučila da ga se odrekne javno i zvanično. Prije nekoliko nedjelja ona j, prestala da javno podržava Ivana, jer je nije poslušao bukvalno ni za jednu stvar, iako je u mnogo navrata tvrdio da zna da je sestra njegov najbolji prijatelj.

– Rješila je i da se javno odrekne svog brata i kaže da ne podržava nijedan njegov postupak, ni njegovu vezu sa Jelenom Ilić, koja je i najveći krivac za netrpeljivost koja vlada među njima. Naime, Ivan je Teodori zabranio da se uključuje u emisije, kad je živi programu pitanju, jer ne može da je obuzda da osporava njegove izbore i mučno mu je da neprekidno negativno govori o njegovoj djevojci.

Na drugoj strani, Teodora je očajna i ne želi ni da čuje ni da vidi rođenog brata. Prestala je da gleda ‘Parove’ jer dolazi u iskušenje da razbije televizor u naletu bijesa, kad je kadar na Ivanu, koji lupa gluposti ili se pak svađa sa Ilićevom.

Ivan i Teodora su uvijek imali čudan odnos, jako su se voljeli, ali su se neprestano odmalena svađali. Teodora je Ivanu i mimo kamera i pred njima govorila da Jelena Ilić nije za njega i da se svi rugaju njegovoj kćerki kako joj oca bije djevojka. Međutim, to Ivan nikada izgleda ozbiljno nije shvatio, kao ni batine koje dobija od Jelene, a ni da je njena žrtva.

Teodori je smetalo i što Ivan mnogo pije i što je problematičan kad je pod dejstvom alkohola, pa mu je stalno sugerisala da i to mora da ispravi. Sada je, nažalost, prekasno i brat više nema sestru, kao ni sestra brata, a od toga ne znam može li nešto biti tužnije-zaključila je Teodorina prijateljica.