MILJANA I ZOLA UHVAĆENI U LAŽI: Otkrivena istina, oglasio se ON! Zadrugari razočarani, ZAR JE MOGUĆE DA JE TAKO NISKO PALA?!

0
1200

Nakon haosa koji se desio u emisiji radio “Amnezija” sa Tarom Simov zbog Miloša Bojanića, voditelji Bane Čolak i Bora Santana pozvali su Marka Janjuševića Janjuša u studio.

Oni su odmah željeli da čuju njegovo iskreno mišljenje o rijaliti kumovima, Miljani Kulić, Mariji Kulić i Lazaru Čoliću Zoli.

Foto:Arhiv

– Kada sam gledao Zolu na televiziji, djelovao mi je kao miran i povučen. Umije da bude on namazan, volim da se družim sa njim, ali je dosta nezreo. Mora da promijeni svoje ponašanje. Simpatičan mi je ovako – rekao je Janjuš, pa prokomentarisao svoju rijaliti kumu Miljanu:

Foto: Printscreen

– Postupci koje je dopustila sebi su užasni. Simpatična mi je, bila mi je draga, biće i dalje. Volio sam da provodim vrijeme sa njom, ali je dokazala meni da je sujetna i ljubomorna i kvarna osoba u nekim situacijama… U mnogim situacijama. Narod je odlučivao ko će da pobijedi, ne ja.

Najveća laž koju je iznijela za te procente, prvo da izgovori da je nju zvala produkcija, to je laž, klasična laž. Ne može ona nikada imati 46 odsto, a mi ostali 54. Ona je ljubomorna i sujetna. Da je bilo ko drugi pobijedio, ona ne bi bila toliko ljubomorna. Neka radi šta misli da radi, pala je u mojim očima – istakao je Janjuš, a onda otkrio šta misli o Miljaninoj mami Mariji:

Foto:Instagram

Što se tiče Marije Kulić, ima dosta ispravnih stavova. Nije njoj lako, to je njeno dijete. Za sad nemam nikakvih problema – rekao je Marko.

Kako će Kulićke i Zola odreagovati na ovo, ostaje da vidimo.

Izvor:Srbijadanas