MILIJANA GA STALNO VARA A SMETA JOJ NJEGOVO NEPOVJERENJE: Milojko na rubu živaca, sve joj ZABRANIO!

0
555
Foto:Printscreen

Iako ga je prevarila s nekoliko muškarca uključujući i njegovog starijeg rođaka, Milijani smeta ljubomora njezinog supruga Zvijezda srpskog realityja Milijana Božić (21)Nedavno je istakla koliko je njezin suprug Milojko (74) ljubomoran te joj zamjera što se druži s drugim muškarcima.

Ona smatra kako nema potrebe za ljubomorom jer s muškarcima s kojima se čuje, kako tvrdi, nema ništa.

– Bez obzira kojem se prijatelju javim Milojko je ljubomoran. A ja zapravo nemam ništa s tim ljudima. Neki dan je popljuvao Kobru, a ništa se nije dogodilo.

Foto:Društvene mreže

Kako možeš znati da smo se ljubili? – pitala je Milijana supruga koji sumnja da se ljubila s još jednim muškarcem.
– Pa jesi. Ljubili ste se i hvatali na rođendanu, ljubila si ga u vrat, hajde reci – zahtijevao je Milojko, a voditeljica reality showa ‘Parovi’, Vendi, pitala je Milojka kad je saznao da ga je supruga prevarila s rođakom.
Da sam ranije saznao, ne bih dolazi ovdje – odgovorio je Milojko.

Foto:Printscreen

U raspravu se uključio Alberto, još jedan natjecatelj u showu te izjavio kako je Milojko prevarant.
– Ti si veliki lažov i manipuliraš Milijanom, ali ne možeš sa mnom. Ona te pipne za ruku i ti kao padaš. Ti si lažov i prevarant – dodao je Alberto.

Foto:Društvene mreže

S obzirom na to da je Milijana prevarila Milojka na njegove oči sa bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žabcom, s razlogom je vjerovati zbog čega 53 godine stariji suprug ne vjeruje mladenki. Osim što se Žabac ljubio s Milijanom u krevetu pored Milojkovog proširio je vijesti kako je Milijana trudna.
– Žabac, ti si mi rekao da je Milijana trudna. Zakuni se da si mi to rekao – izjavio je Milojko, a Žabac se odlučio isključiti iz cijelog razgovora.

Foto:Društvene mreže

Fenserka.com/24sata.hr