Milan Popović, Severinin bivši partner: Aleksandar će konačno ići u školu, a ne na koncerte

0
964

Severinin bivši partner dodao je da je otac koji je potpuno posvećen svojoj djeci

Severinin sin Aleksandar Popović od sada će živjeti s ocem Milanom, umjesto sa majkom Severinom, kao do sada.

Na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu donesena je presuda prema kojoj je, u pravnoj bici za starateljstvo, prvostepeno presuđeno da će Aleksandar od sada živjeti s ocem Milanom Popovićem, a ne sa majkom Severinom Kojić.

Iako je riječ o prvostepenoj presudi, veoma sam sretan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti da ide u školu u Zagrebu, gdje će i dalje živjeti, ne želim da otkrijem u koju školu, jer to zadire u privatnost. Aleksandar će konačno ići u školu, a ne na koncerte – izjavio je Milan Popović.

Milan Popović, osim sina sa Severinom, ima još dva sina Milana i Đorđa. No, zbog Aleksandra je kupio kuću u Zagrebu i organizirao sve poslovne obaveza kako bi se što više mogao posvetiti dječaku.

Znam samo da moj sin nije bio u školi od 14. oktobra i da ću morati uzeti dodatne časove da nadoknadi svo izgubljeno gradivo. U njegovoj školi nisu štrajkovali pa će biti dosta gradiva koje je propustio – dodao je Popović.

Severinin bivši partner dodao je da je otac koji je potpuno posvećen svojoj djeci.Jednom sam čitao o tome za čime su ljudi na samrti najviše žalili i najveći broj njih rekao je da im je najteže palo to što su propustili djetinjstvo i odrastanje svoje djece. Ja neću dopustiti da se meni to dogodi. To nije dobro za dijete, ne trebaju djeci dadilje i treće osobe nego roditelji – kazao je Milan.

Rekao je i da će maleni Aleksandar nastaviti da putuje kao i do sada i da je čitao neke tekstove o tome da mališan ima lažni pasoš, ali sve je to, kako kaže, potpuna laž. Istina je da će on sve učiniti za svoje sinove Aleksandra, Milana i Đorđa.
Izvor: avaz.ba