MIA BORISAVLJEVIĆ PROGOVORILA O TRAGIČNOJ PROŠLOSTI: Ovo niko nije znao o njenom životu! PROŠLA JE PAKAO, A SVE ZBOG MUŠKARACA

0
442

Pevačica Mia Borisavljević oduševila je publiku kada je objavila svoj treći po redu album pod nazivom “Nova ja”, a o prvom spotu koji je izašao već svi spekulišu, kako fanovi tako i mediji.

Ona se na promociji pojavila u elegantnoj, kreaciji u kojoj je zasjenila sve.

Pjevačica je u intervjuu za Espreso.rs ispričala kako je došla na ideju za trenutno najaktuelniji spot, ali i o trenutnoj sreći što zbog karijere, što zbog uspjeha na porodičnom planu.

Svi prepričavaju scenu iz novog spota, kada je muškac u bukvalnom smislu gazi, a nas je zanimalo odakle joj ideja i inspiracija za nešto ovakvo, još neviđeno na našim prostorima.

U tekstu pjesme se govori o djevojci koja je u vezi uslovno rečeno bila “gažena”, ona može sa čovjekom sa kojim je u vezi svaki dan sa nulom da pomnoži. On se ne smiruje, luta, a ona ga vadi iz bunila i iz ludila i na kraju je za nju ostalo samo “izvini”. Ona u pjesmi kaže: “Jedino što želim je da me izvedeš u grad i onda svako svojim putem”, gdje mu stavlja do znanja da više neće biti ona stara kroz stih: “Bila jednom jedna ja, zaboravi šta sam trpjela, što si me gazio gazio si me”.

To je bizarna scena, a nedavno si na poligrafu dobila škakljiva pitanja te javnost bruji o nemilim događajima iz tvog života. Ti izgledaš nikad bolje, vidi se da si danas srećna, šta utiče na tvoj dobar izgled i raspoloženje?

Na poligrafu su mi postavljena pitanja iz prošlosti, i to su sve istinita pitanja i istiniti odgovori na osnovu svega što mi se dešavalo. Moja prošlost je stvarno bila ružna, svašta mi se nešto dešavalo, život me nije mazio, ali sve je to iza mene. Ja sam neko ko gleda u sadašnjost, želi i drugima i sebi lijepu budućnost i to je nešto što meni stalno daje tu neku pozitivnu energiju. Ja na sve to iz prošlosti gledam pozitivno, i ovaj spot sada, meni je to nešto interesantno i intrigantno a ne nešto što odaje utisak ružne scene.

Posle ovog bizarnog spota, šta je nešto slijedeće čime ćeš da iznenadiš publiku, imaš li neku novu ideju za još nešto nviđeno do sada?

Ovaj CD je konačno završen i u toku cijele slijedeće godine imamo u planu singlove. Već od prilike znam kako bi neke pjesme trebale da izgledaju, ali za spot još ne znam. S obzirom da sam ja negdje navikla publiku za iznenađenja u spotu pretpostavljam da će toga biti. To meni dune u momentu i nije neki scenario koji je unapred napisan.

Da li te tvoj suprug Bojan usmjerava u karijeri i da li ti daje savjete?

Jedno drugom dajemo savjete. Ja sam otkrila u njemu, i on je otkrio u sebi kompozitora prije dve godine i to je nešto novo u našem odnosu, kako poslovnom tako i privatnom. On sada ima i svoj muzički studio inas dvoje oaj posao doživljavamo totalno kompletno i na nekom višem nivou. Naravno da ja slušam njegove savjete u tom smislu jer je on zaista dobar muzičar, ali i on sluša savjete od mene jer sam ja dosta iskusnija od njega u ovom nekom svijetu šoubiznisa.

Izvor: espreso.rs