MEGAN MARKL POTROŠILA MILIJARDU EURA NA SKUPOCJENE KRPICE,a evo ko je sve to platio! Britanija osudila novopečenu princezu zbog bahatosti i rasipništva!

0
585

Svijet je bio u šoku kada su princ Hari i njegova supruga Megan Markl, nekadašnja američka glumica, odlučili da postanu finansijski nezavisni i povuku se od obavljanja kraljevskih dužnosti.

Kako se navodi, kraljica Elizabeta Druga zatražila je da se sastanu klanovi svih kraljevskih domaćinstava, kako bi se našlo adekvatno riješenje za sve.

U međuvremenu, mediji iz cijelog svijeta bruje o potezu princa i Marklove, a neki su čak i komentarisali da bi mogli da nastanu problemi, s obzirom na to da Megan voli da nosi skupocjene stvari, što možda ne bi mogli da priušte sada. Naime, Megan je dobijala novac za garderobu iz budžeta princa Čarlsa, a na spisku brendova koje nosi našli su se Dior, Živanši, Prada, Šanel i mnogi drugi.

Štaviše, izračunato je da je Megan, otkako se udala za princa Harija, na garderobu potrošila nevjerovatnu sumu koja prelazi milijardu evra! U to je uračunata garderoba koju je nosila tokom turneje po Australiji, Novom Zelandu i Africi, kao i dvije vjenčanice za svadbu. Ko će joj plaćati od sada luksuzne komade odjeće, s obzirom na to da se očigledno na njih navikla, ostaje da se vidi.

Izvor: pink.rs