MARINA POLUDJELA KAD JE ČULA: Djevojka upala na Darkov nastup SA DJEČAKOM U RUKAMA I TVRDILA DA JE NJEGOV SIN! Ono što joj je Darko uradio je UŽASNO!

0
548

Popularni pJevač kaže da trogodišnje dijete nije njegov sin, te da on vanbračne dece nema

Darko Lazić je nakon saobraćajne nesreće promjenio život iz korjena, ali žene iz prošlosti izgleda će mu doći glave.

Naime, pjevač je nedavno doživioo neprijatnost od javnosti nepoznate djevojke, koja je banula na njegov nastup u Nemačkoj, tvrdeći da je on otac njenog trogodišnjeg sina. Prema riječima izvora navalentna crnka je pošto-poto željela da razgovara s Lazićem, ali ju je obezbjeđenje sprečilo u tome.

To je bio pravi haos. Sasvim obično veče pretvorilo se u utvrđivanje očinstva. Ja sam bila na ulazu u klub u kom je Lazić pjevao. Bilo j krcato, igla nije imala gdje da padne. Svi su bili lijepo raspoloženi i s nestrpljenjem čekali da on izađe na scenu.

Međutim, na ulazu u klub sam primjetila djevojku koja je pravila scenu i insistirala da je sprovedu do Darka. Govorila je da mora hitno da ga vidi, jer ima nešto važno da mu saopšti i da to mora baš večeras da uradi. Bila je veoma uznemirena i prepirala se sa obezbjeđenjem. Ljubazno su pokušavali da joj objasne da to nije mjesto za raščišćavanje intimnih stvari i zamolili je da ne pravi problem ili će biti prinuđeni da pozovu policiju, kada će zaista biti u problemu. Tada je rekla da samo želi da Lazić zna da ima još jedno dijete i da nema kako drugačije da dođe do njega. Molila je i kumila da je puste, ali to niko nije shvatio ozbiljno”, kaže izvor sa lica mesta.

Prema njegovim riječima, Lazića su uputili u to, ali je on ostao u čudu.

Darko je rekao da nema vanbračne djece, a da ih ima, sve bi ih priznao. I on se uplašio da mu neko nešto ne smješta i zahvalio im je što tu ženu nisu pustili blizu njega, jer je želio da se koncentriše na nastup, a ne da misli o budalaštinama. Toj djevojci su rekli da će morati na drugi način da dođe do Lazića, da on ne poznaje nijednu Jasminu iz Frankfurta i da su to izmišljotine. Pjevač nije mogao da povjeruje u to na šta su žene spremne i kako koriste djecu za manipulaciju. Sve se završilo dobro. Nakon koncerta, Darko se slikao sa svim fanovima i dijelio autograme”, kaže izvor.

Darko Lazić se nije oglašavao povodom ovoga.
Izvor: espreso.rs