MARIJA UVELA MAMU VERICU U STAN, a ova kad je vidjela ŠTA JOJ JE KĆERKA PRIREDILA PLAKALA KO MALO DIJETE!

0
434

Kako bi izrazila zahvalnost majci Verici Šerifović za sve što je za nju učinila od kada ju je rodila, Marija je riješila da joj kupi stan u Beogradu na vodi.

Pjevačica već pregovara sa agentima nekretnine, a šuška se da je riječ o četvorosobnom stanu s pogledom na rijeku koji košta oko pola miliona eura.

– Marija je svjensa da se Verica svojevremeno mučila na romskim svadbama i da je svaki dinar uložila u nju i njeno obrazovanje – objašnjava izvor i nastavlja:

– Zna i da se mučila s mužem Rajkom i da joj nije bilo lako, ali je pored svega uspjela da je izvede na pravi put i da joj priušti najbolje škole i lijepo djetinjstvo. Zato Mara i kupuje luksuzni stan u kome će Verka da se baškari, a svakako će nekretnina ostati Mariji. Uostalom, to je danas najbolje uložen novac.

Mara je često na relaciji Amerika-Srbija, tako da joj odgovara da Verka bude u stanu, ali svakako joj je glavni cilj da je sreći i da joj priušti samo najbolje, čak je rekla: “Moja Verka zaslužuje u zlato da je kujem! Da nije bilo Verice, ja nikada ne bih danas bila ovo što sam postala” – završava izvor za Skandal.