MANEKENKA I POZNATI FUDBALER DALI KĆERKI NEOBIČNO IME, pa postali meta PROZIVKI, onda su se oni OGLASILI i svima ZAPUŠILI USTA

0
885
Foto:Instagram

Sve češće se poznate ličnosti odlučuju da svojim mezimcima daju kraća i neobična imena za ove prostore. I dok su sinovi i kćerke nekada dobijali dugačka imena svojstvena Balkanu, djeca poznatih najčešće se zovu tako da ih u cijelom svijetu razumeju. Nekadašnja manekenka Jovana Đorđević i fudbaler Filip Đorđević izazvali su burne reakcije kada su ćerki dali ime Noel. Povodom loših komentara što djetetu nije dala srpsko ime, Jovana se tada revoltirana oglasila na društvenim mrežama.

Ljudi su iz minuta u minut sve veća goveda koja u tako velikoj i divnoj stvari kao sto je rađanje novog malog neiskvarenog života koriste tako banalnu stvar kao što je ime za širenje negativnosti. Sjašite mi sa grbače – poručila je manekenka koja je samo jedna u nizu poznatih ličnosti koji su svojoj deci dali neobična ili strana imena.

Foto:Instagram

Par je nakon kćerke ubrzo dobio sina kojem je dao ime Leon. Da nisu samo pjevačice, fudbaleri i manekenke ti koji daju moderna imena deci, pokazatelj su imena djece voditeljki. Voditeljka Ena Popov starijoj kćerki je dala ime Rija, međutim, drugu nasljednicu nazvala je Mila.

Foto:Instagram

Sin violinistkinje Tijane Milošević i Kikija Čauševića dobio je ime Aljoša Fivos. Kćerka legendarnog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piskija, Anja zajedno sa svojim izabranikom Ugoom Valenteom dala je ime ćerki Indija Rouz. Druga kćerka dobila je ime Kasija Ginza.

Foto:Instagram

Fenserka.com/Srbijadanas.com