Malo ko zna da je ova BALADA POSVEĆENA SEVERININOM SINU: “Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje…. “

0
696

Severina će sutra objaviti, kako otkrivaju njezini suradnici, najemotivniju i najljepšu baladu u životu.

Pjesma koju je posvetila svom sinu Aleksandru zove se “Rođeno moje” i Splićanka se slaže kako je to njezina najljepša pjesma dosad.

Ti ne poznaješ svijet tako dobro kao ja, Kad si mlad vjeruješ svima, a ne znaš kakvih ljudi ima… Iz ovog gnijezda pile gdje bi sad? Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje…. Sutra od 12h Rodjeno moje…yt premijera – napisala je Severina na Instagramu.

Riječ je o pjesmi koju je ovo ljeto napisao Severininin dugogodišnji tekstopisac Miloš Roganović koji joj je, između ostalih, napisao hitove “Kao”, “Alcatraz”, “Grad bez ljudi”, “Dobrodošao u klub”, “Italiana”, “Uzbuna”, “Ko me tjero”…

”Severina me nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lijepu, emotivnu pjesmu. Poslije prekrasnih balada koje sam joj napisao, razmišljao sam o temi pjesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni.

Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnicu, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore.

Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo ‘Rođeno moje’ i jako sam sretan zbog toga” – komentirao je Miloš.“Moja snaha je prava beštija. Od mog sina je starija 5 godina i došla je TRUDNA, a i danas dan ga vara…

Čije je dijete to samo ona zna, mada govori da je mog sina, ali…

Već su 3 godine u braku i malac kako raste uopšte ne liči na mog sina. Zbog toga sam uradila DNK test očinstva prije nekoliko dana i naravno moj sin NIJE OTAC, ko je, Bog sami zna i možda ona. Tada sam otišla do moje snahe i od srca joj čestitala na savršenoj glumi.

Sigurno vam nije jasno, pa kako da kažem, sudbina sa ponovila 25 godina kasnije. Ni moj sin nije sin mog muža već njegovog najboljeg druga. I danas se druže i pojma nemaju o ovome.

Ne zamjerim mojoj snahi, samo sam joj rekla da ulogu mora igrati do kraja i da nikada niko ne smije posumnjati. Ja jesam jer sam možda iz te priče, ali generalno, kao da mi je kćerka.”
Izvor: hayat.ba